Mindre sukker mer smak

Lakriskonfekt fra Hattesens Konfektfabrik er håndlaget i henhold til gamle tradisjoner på den lille danske øya Ærø i Sør-Fyns skjærgård.

Pressefoto: Hattesen Konfektfabrik.

Her bruker de bare de beste ingrediensene, som pulver av frysetørkede bær og frukt, samt naturlige oljer og aromaer. Videre er det fokus på mindre sukker og i stedet mer naturlig kraft i smaken. Den siste utgaven er full av vår- og sommersmaker med aprikos, bringebær og rose.

www.konfektfabrikken.dk

Relatert innhold

02.05.2024Designbase.no

Fargetrender i 2025 handler om harmoni

30.04.2024Designbase.no

Salone del Mobile.Milano 2024 slår fjorårets besøkstall

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Hos Dottir Nordic design er «å gjøre en innsats» en dyd – også når du skal dekke

29.04.2024Designbase.no

Det vakkert dekkede bordet

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Et minimalistisk nordisk uttrykk

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Når borddekning blir små kunstverk med Dottir Nordic Design

26.04.2024Designbase.no

Ambiente Trends 24+: En iscenesettelse av luksusen av stillhet, nye komposisjoner og digitale innovasjoner

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Kunsten å dekke et innbydende bord

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023