Tema: Design, interiør og livsstil siden 1984

Foto: Formland

I snart 40 år har Formland fungert som et fellesskap for hele interiør- og designbransjen. Her samles danske og internasjonale leverandører for å presentere nye kolleksjoner og møte kjøpere og andre profesjonelle aktører i en sprudlende blanding av opplevelser, handel og nettverk. Formland har gjennom årene utvidet seg med flere populære konseptområder og bransjer som Smak, Hage og Mote.

Formland er også et univers av opplevelser hvor du kan gå på inspirasjonsreise i de unike trendområdene, gå på foredrag med en rekke eksperter innen bl.a. trendforskning og forretningsutvikling samt delta på workshops eller andre spennende arrangementer.

Et av Formlands store fokuspunkter er entreprenørskap, og messen tar ansvar for fremtidens talenter. På Spring kan du oppleve Formlands gründerarrangement 'Creators Community', hvor nesten 40 innovative og spennende start-ups presenterer produktene sine, og en profesjonell jury kårer årets produkt/merke.

Utforsk flere av temaene for Formland Spring 2024, 4. – 6. februar:

Formland tilbyder gratis billetter til alle internationale besøgende. Få din billet her.

I samarbejde med

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland investerer i fremtiden

Et av Formlands brennende fokuspunkter er entreprenørskap. Det er fremtiden, og fremtiden må investeres i. Formland tar det ansvaret som en av de eneste utstillingsplattformene i Danmark. Her kan du som kommende bedrift eller designer få stand, støtte og mulighet til å kickstarte ditt gründereventyr og vise frem produktet ditt til viktige danske og internasjonale kjøpere.

27.11.2023Formland

Sponseret

En bransje i konstant utvikling krever kreativ innovasjon

27.11.2023Formland

Sponseret

Formlands grønne opplevelsesunivers

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer inn på gastronomiens verden

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

Se flere temaer

se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023