Oslo Design Fair

Utstilling

Møteplass - design, arkitektur og håndverk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og nettverksarena for deltakere fra hele verden.

Kategori

Utstilling

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Start dato

28. august 2024

Slut dato

30. august 2024

Foto: Oslo Design Fair

Norges beste sted for å «close dealer»
Oslo Design Fair tilrettelegger for effektivt salg, kundemøter og produktlanseringer, i tillegg til å være den foretrukne arenaen for å treffe potensielle kunder. Messen er en selvskreven arena for sterke merkevarer og attraktive innkjøpere, og et naturlig sted for lanseringer.

Oslo Design Fair ønsker å knytte seg til etablerte aktører og bidra til at Oslo kan bli en designdestinasjon som inkluderer showrom og unike arrangementer med festivalpreg.


Oslo Design Fair har en sentral rolle innenfor design- og interiørbransjen. Vi skal tilrettelegge for effektivt salg, kundemøter og produktlanseringer, i tillegg til å være den foretrukne arenaen for å treffe potensielle kunder.
Videre skal vi inspirere våre besøkende med nyheter innenfor design og interiør gjennom faglig program og tendensutstillinger. Vi samarbeider med norske designere, kunsthåndverkere, illustratører og andre relevante partnere for å gjøre Oslo Design Fair til en innovativ, aktuell og inspirerende messe av høy kvalitet.

Flere arrangementer

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023