Hos Dottir Nordic design er «å gjøre en innsats» en dyd – også når du skal dekke

Å gjøre en innsats er en dyd som kan virke gammeldags i en verden som ofte verdsetter raske resultater fremfor kvalitet. Men kjernen i denne tilnærmingen er en dyp respekt for de som skal spise ved bordet ditt når du dekker bordet ditt. Du har anstrengt deg fordi du setter pris på de du får være sammen med.

Form, glasur og farger er verdsatt i Dottirs univers, ingenting er overlatt til tilfeldighetene.. Foto: Trine Bukh

Historier, funksjonalitet og keramikk

Når Dottir produserer porselen, er hver detalj en liten historie. Slik er det med tabellinnstillinger. Du viser med borddekkingen din at du har forberedt deg - gjort innsatsen. Uansett om dere blir mange eller bare én.

Anledningen er selvsagt hjertet i enhver borddekking. Skal det være høytidelig eller uformelt. Formell eller uformell. Fest eller romantikk. Årsakene kan være mange. Men husk å gjøre borddekking til et spill og ikke et ork.

Uansett anledning kan det vakre og detaljerte porselenet fra Dottir Nordic Design forsterke hele opplevelsen. Det høres kanskje rart ut, men mat og drikke kan faktisk smake bedre når det serveres med kvalitetsporselen.

Her er noen eksempler på Dottirs populære produkter fra Samsurium-serien. Håndlaget og designet med hjerte av våre geniale designere Charlotte Adrian og Thora Finnsdottir.

Ha det gøy med borddekkingen

Se alle Dottirs lysestaker, tallerkener og boller på dottirnordicdesign.com og lag dine egne personlige borddekning.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det vakkert dekkede bordet

Vakkert design, funksjonalitet, nye trender og spennende farger samles på det vakkert dekkede bordet. Her kan du dekke til med rå keramikk, pastellfargede fine tallerkener og glass laget av resirkulerte materialer, for det handler om å skape et personlig uttrykk – i butikkene og i hjemmet, hvor alt fra tallerkener og glass står med bestikk og tekstiler og spennende designelementer som vaser, lysestaker med mer som kan stå som kronen på verket. Men det vakkert dekkede bordet inkluderer også funksjonelle og estetiske serveringsfat, boller og tilbehør.

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Hos Dottir Nordic design er «å gjøre en innsats» en dyd – også når du skal dekke

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Når borddekning blir små kunstverk med Dottir Nordic Design

Copyright 2023