Tema: Formland Spring 2024

Foto: Tony Brøchner/MCH

Formland Spring 2024 fyller Messecenter Herning i dagene fra 4. til 6. februar. "Sansene skal aktiveres, men samtidig lever vi i en tid preget av usikkerhet som krever stabilitet. Vi må finne balansen mellom å inspirere de besøkende og skape den roen bransjen trenger akkurat nå," sier Flemming Andersen, prosjektsjef for Formland. På Formland kan de besøkende oppleve og la seg inspirere av trendene for den kommende sesongen satt av Studio FLYHELSTED, og det har vi selvfølgelig også tatt en titt på. Anette Eckmann står bak The Mind Body Soul Retreat, der det fokuseres på det åndelige og på å ha det bra med seg selv, og det er det som kreves for å være en god selger i butikkene.

I tillegg vil det være et omfattende program på Speak Up-scenen på Formland, som vi også ser nærmere på, det samme gjelder Creators Community, der nye bedrifter innen design- og interiørbransjen kan utfolde seg.

Med andre ord: I temaet Formland Spring dekker vi hele messen.

08.01.2024Designbase.no

Formland: Tiden akkurat nå handler om balanse

"Vi må investere i fremtiden, både innkjøpere, utstillere og oss som messearrangører. På den ene siden må vi opprettholde momentum, på den andre siden lever vi i en tid hvor vi trenger stabilitet og trygghet. Så det handler i stor grad om balansen mellom å beholde fotfestet og skape den inspirasjonen som kan drive design- og interiørbransjen videre," sier prosjektsjefen for Formland, Flemming Andersen.

09.01.2024Designbase.no

Formlandtrenden: Balanse og kontraster - som tiden vi lever i

08.01.2024Designbase.no

Fra wellness to wellbeing

09.01.2024Designbase.no

Formland er løftestang

10.01.2024Designbase.no

Formland Speak Up

10.01.2024Kystnær

Sponseret

Nærende frisk

10.01.2024Kystnær

Sponseret

Fuktighetsgivende og bra for miljøet

11.01.2024Kystnær

Sponseret

Skummende og økologisk

Se flere temaer

se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023