Når borddekning blir små kunstverk med Dottir Nordic Design

En vellykket borddekking kan bli til små kunstverk. Men når er noe kunst? Heldigvis finnes det ingen fast formel for dette. Skjønnheten i kunstverket avhenger av øynene som ser, og her er det lurt å begynne med deg selv. Hva synes du er vakkert og hva synes du reflekterer deg og hjemmet ditt?

Dottirs Sweet Stories-stativ med nordiske dyr lager små historier til borddekkingen.. Foto: Trine Bukh

Den lekne borddekkingen, natur og keramikk

Dottir berømmer at dekke bordet bør være et spill og ikke et ork. Ifølge Dottir kan du enkelt blande de nye designene med gamle klassikere. Bland mellom ulike stiler og kombiner med mange farger. Dottir er alt annet enn minimalistisk.

En av Dottirs inspirasjonskilder er naturen og årstidene. Å ta med en del av naturen inn i borddekkingen – blomster, blader eller greiner – gir noe til atmosfæren. Igjen, prøv deg frem litt og lek med borddekkingen.

Det er også lurt å ta med historier inn i borddekningen, som vekker nysgjerrigheten hos både store og små. Sett for eksempel Dottirs små Søte historier på bordet som lysestaker med dyr eller i vinterperioden de populære Vinterhistoriene.

Her er noen eksempler på Dottirs populære produkter fra Samsurium- og Pipanella-serien. Håndlaget og designet med hjerte av våre geniale designere Charlotte Adrian og Thora Finnsdottir.

Atmosfæren på borddekkingen endrer seg både med valg av farger, former, blomster og kombinasjoner av de tre.. Foto: Trine Bukh

Foto: Trine Bukh

Ha det gøy med borddekkingen

Se alle Dottirs lysestaker, tallerkener og boller på dottirnordicdesign.com og lag din egen personlige borddekking.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det vakkert dekkede bordet

Vakkert design, funksjonalitet, nye trender og spennende farger samles på det vakkert dekkede bordet. Her kan du dekke til med rå keramikk, pastellfargede fine tallerkener og glass laget av resirkulerte materialer, for det handler om å skape et personlig uttrykk – i butikkene og i hjemmet, hvor alt fra tallerkener og glass står med bestikk og tekstiler og spennende designelementer som vaser, lysestaker med mer som kan stå som kronen på verket. Men det vakkert dekkede bordet inkluderer også funksjonelle og estetiske serveringsfat, boller og tilbehør.

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Hos Dottir Nordic design er «å gjøre en innsats» en dyd – også når du skal dekke

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Når borddekning blir små kunstverk med Dottir Nordic Design

Copyright 2023