Kunsten å dekke et innbydende bord

Det vakkert dekkede bordet er ikke bare en invitasjon til et måltid – det er også en estetisk opplevelse med detaljer som forteller historier om skjønnhet og hvor gjestene inviteres til å nyte øyeblikket sammen.

Foto: F&H

Merker som Södahl, Pillivuyt, Gense og Luigi Bormioli er med på å skape rammen for de koselige timene rundt et innbydende bord, hvor design og funksjon møtes i vakker harmoni.

Se for deg hvordan hver detalj bidrar til en varm og stemningsfull atmosfære. Duken er fra Södahls klassiske Tiles-serie, som skaper en innbydende scene med farge og tekstur. På bordet hviler også delikat porselen fra Pillivuyts fortryllende Eventtail-serie, hvis elegante viftemønster gir en følelse av sofistikert finesse. Gense-bestikket fra Still-serien er vakkert arrangert ved siden av hver tallerken, og de myke skulpturelle kurvene understreker den moderne og nordiske sensibiliteten. Fra Luigi Bormioli kommer skinnende, klart glass i den raffinerte Jazz-serien, som bringer et livlig spill av lys og refleksjon til bordet. Små detaljer som matchende servietter og dekorativt tilbehør som vaser og lysestaker fullfører borddekkingen.

Nå er alt klart. Sett deg ned og nyt det gode selskap.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det vakkert dekkede bordet

Vakkert design, funksjonalitet, nye trender og spennende farger samles på det vakkert dekkede bordet. Her kan du dekke til med rå keramikk, pastellfargede fine tallerkener og glass laget av resirkulerte materialer, for det handler om å skape et personlig uttrykk – i butikkene og i hjemmet, hvor alt fra tallerkener og glass står med bestikk og tekstiler og spennende designelementer som vaser, lysestaker med mer som kan stå som kronen på verket. Men det vakkert dekkede bordet inkluderer også funksjonelle og estetiske serveringsfat, boller og tilbehør.

Mer fra...

23.05.2024F&H Group AS

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fyller 70 år

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Kunsten å dekke et innbydende bord

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nyt sommeren i god stil fra Luigi Bormioli

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

Copyright 2023