Et minimalistisk nordisk uttrykk

Inspirert av den danske arkitekten Børge Mogensen

Foto: by Mogensen/Hamonoya

Inspirert av den danske arkitekten Børge Mogensen har hans barnebarn, Emilie Mogensen, omtolket datidens tekstilhåndverk basert på den nordiske designtradisjonen.

Kolleksjonen dekker alt innen tekstiler til borddekkingen, fra duker til servietter, dekkebrikker og brødkurver.

«by Mogensen legger særlig vekt på å bringe «fast fashion» til live, derfor velges og lages tekstilene med tanke på at forbrukeren skal kunne gjenbruke produktene i mange år fremover», heter det.

Derfor representerer merket en fusjon mellom tradisjonelt håndverk og moderne design som appellerer til de som setter pris på kvalitet og tidløshet.

Fargene og mønstrene understøtter det minimalistiske uttrykket som mange nordiske hjem er kjent for, og de ulike mønstrene og fargene matcher enhver smak og innredning, uansett om du ønsker en elegant og minimalistisk duk til formelle middager, eller en mer avslappet og koselig duk til daglig bruk. Tøyserviettene setter et sofistikert preg på borddekkingen.

Dekkebrikker finnes også i kolleksjonen, og de gir muligheten til å lage et vakkert bord i hverdagen. De er designet med to forskjellige sider, som bare inviterer til langvarig bruk og som gir mulighet til å skape ulike uttrykk. Senest har by Mogensen også lagt til stoffbrødkurver i sortimentet.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det vakkert dekkede bordet

Vakkert design, funksjonalitet, nye trender og spennende farger samles på det vakkert dekkede bordet. Her kan du dekke til med rå keramikk, pastellfargede fine tallerkener og glass laget av resirkulerte materialer, for det handler om å skape et personlig uttrykk – i butikkene og i hjemmet, hvor alt fra tallerkener og glass står med bestikk og tekstiler og spennende designelementer som vaser, lysestaker med mer som kan stå som kronen på verket. Men det vakkert dekkede bordet inkluderer også funksjonelle og estetiske serveringsfat, boller og tilbehør.

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Porselen er viktig

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Et minimalistisk nordisk uttrykk

12.05.2022Hamonoya ApS

Sponseret

Microplanes smukke 2-i-1 trøffeljern

27.04.2022Hamonoya ApS

Sponseret

Den ikoniske Zester fra Microplane har fået nye flotte farver

Copyright 2023