Under fikk Michelinstjerne

Verdens største undervannsrestaurant «Under» på Lindenes mottok 1 Michelinstjerne i år.

Pressefoto: Restaurant Under.

Snøhetta er arkitekten bak dette flotte prosjektet helt sør i Norge som har fått internasjonal oppmerksomhet for sin spesielle beliggenhet og kreativitet. Når gjestene kommer for å spise under havet, er det på spesialdesignet serviset laget av det norske firmaet Ment på Fåberg.  I 2019 var de hovedleverandør av servise til undervannsrestauranten Under på Lindesnes. Serviset ble bestilt av chef Nicolai Ellitsgaard for å presentere hans 18 retters meny.

Nå er deler av dette serviset «MENT for Under» i gjennomfarget porselen til salgs i butikken i Lindesnes Havhotell i tillegg til med andre produkter fra restauranten, som møbler designet av Snøhetta og produsert av Hamran Snekkerverksted.

Relatert innhold

02.05.2024Designbase.no

Fargetrender i 2025 handler om harmoni

30.04.2024Designbase.no

Salone del Mobile.Milano 2024 slår fjorårets besøkstall

18.04.2024Designbase.no

Rosendahl Design Group oppnår B Corp-sertifisering

16.04.2024Witt A/S

Sponseret

Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

08.04.2024Global Design Partner

Sponseret

Fra resirkulert plast til slitesterke og multifunksjonelle produkter

05.04.2024Designbase.no

BoConcept får en internasjonal toppprofil

04.04.2024Witt A/S

Sponseret

iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

26.03.2024Designbase.no

Iittala avduker ny logo og font

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023