Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

Aiper er uovertruffen i kraft og ytelse og håndterer både spot-cleaning, rengjøring av utespa og badestamper samt oppblåsbare hagebasseng og 200 m2 store nedgravde basseng.

Foto: Aiper

16.04.2024

Sponseret

Mette Jakobsen, Witt A/S

De kabelfrie bassengrobotene fra Aiper revolusjonerer rengjøringsteknologien, kartlegger bassenget og analyserer den mest effektive veien for best mulig rengjøring. De navigerer problemfritt, unngår eventuelle hindringer og etterlater bassenget helt rent.

«Vi er stolte av å ha overtatt distribusjonen av Aiper bassengroboter her i Norden. Ingen tvil om at Aiper har de beste produktene innenfor dette segmentet», sier Product Manager Outdoor, Anders Rye Hansen fra Witt A/S.  «Alle bassengrobotene er kabelfrie, noe som gir langt mindre arbeid for kunden – lad opp, slå på roboten og senk den ned i vannet. Deretter gjør roboten jobben for deg – enklere blir det ikke.»

Aipers bassengroboter er elegante, kabelfrie og brukervennlige med spesielle funksjoner som aktivering med én enkelt knapp, kraftig motorsystem, automatisk parkering, enkel oppsamling og fjerning av smuss samt rask lading.

Med komplett sortiment tilbyr vi kunden unike produkter til alle bassengstørrelser og ethvert budsjett. Alt fra lett rengjøring med markedets kraftigste håndholdte bassengrenser til grundig bassengrengjøring med kabelfrie bassengroboter som renser bunn, vegger og vannlinje samt app-betjening med spesialinnstilling for horisontal kjøring i vannkanten for å sikre komplett rengjøring av hele bassenget. 

De innovative bassengrobotene har oppnådd global anerkjennelse med priser som CES2024, CES2023, Reddot 2022 og iF Design Award 2022. 

--

Link til highres. bilder: https://we.tl/t-yWKgJGocth
Link til YouTube-video: https://youtu.be/bYsEeUVhzho 

--

Priser og tilgjengelighet

  • Veiledende priser: fra NOK 2.699,- 
  • Tilgjengelig: Ultimo mai 2024 

--

For ytterligere informasjon kontaktes: 

Anders Rye Hansen
Product Manager, Outdoor
Mail: arh@witt.dk
Telefon: +45 54 34 44 66

--

Om Aiper
Aiper ble grunnlagt i 2017 og er en ledende global produsent av innovative, kabelfrie bassengroboter. Med ambisjonen om å gjøre bassengrengjøring enkelt og uanstrengt har de kombinert teknologi med innovativt design for å skape verdens mest brukervennlige bassengrobot, som ikke bare er kabel- og problemfri, men som også kan håndtere rengjøringsarbeidet automatisk, slik at bassengeiere slipper å tenke på manuell rengjøring. Aiper minimerer tid og penger brukt på rengjøring og gir mer tid til kvalitetstid med venner og familie. Gjennom dette har Aiper fortjent sin plass som verdens beste kabelfrie bassengrobot siden lanseringen. Aiper – Bring Vacation Home. 

For mer informasjon om Aiper: https://www.witt.dk/brands/aiper

Foto: Aiper

Foto: Aiper

Foto: Aiper

Foto: Aiper

Foto: Aiper

Foto: Aiper

Foto: Aiper

Mer fra...

23.04.2024Witt A/S

Sponseret

Skån miljøet, dropp flaskevann og kjøp heller en filterkanne

16.04.2024Witt A/S

Sponseret

Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

10.04.2024Witt A/S

Sponseret

Brygg kaffe som de profesjonelle baristaene

04.04.2024Witt A/S

Sponseret

iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt A/S

Sponseret

Glad i bobler? Lag dem selv – i alt!

05.03.2024Witt A/S

Sponseret

Witt overtar distribusjonen av Lelit og Baratza

Copyright 2023