iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

iRobot overgår sin bestselgende Roomba® 600-serie med den nye Roomba Combo® Essential som er utstyrt med moppefunksjon, intelligent navigasjon, 18 ganger høyere sugeevne2, intelligente iRobot OS-funksjoner og er nå tilgengelig i fargen hvit.

Foto: iRobot

04.04.2024

Sponseret

Mette Jakobsen, Witt A/S

Norge, 4. april 2024 – iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), som er ledende innen husholdningsroboter, har nådd en ny milepæl med mer enn 50 millioner solgte roboter på verdensbasis. De introduserer i dag roboten Roomba Combo® Essential, en prisgunstig og brukervennlig 2-i-1-robotstøvsuger og gulvmopp. Med en veiledende pris på kr. 3499,-leverer Roomba Combo Essential ikke bare de samme essensielle rengjøringsfunksjonene som kundene elsker ved den bestselgende1 Roomba 600-serien, men også forbedret ytelse og et imponerende utvalg av funksjoner som gjør det enda enklere å rengjøre etter kundens behov. 

Roomba Combo Essential hever nivået sammenlignet med Roomba 600-serien, da den er utstyrt med moppefunksjon og 18 ganger høyere sugeevne2. Roboten er i tillegg overlegen når det gjelder navigasjon, da den rengjør i rette linjer, og den har mulighet for justering av sugestyrke og væskeinnstillinger. Videre tilbyr den Clean Map-rapporter, lengere batterilevetid og intelligente iRobot OS-automatiseringer som «Rengjør mens jeg er ute» og foreslåtte rengjøringsplaner.

«iRobot utviklet Roomba-robotstøvsugeren for mer enn 20 år siden med det som formål å gjøre rengjøring enklere og hjelpe mennesker med å få mer tid. Siden Roomba 600-serien ble introdusert i 2012, har den vært en bestselger takket være balansen mellom ytelse, pris og pålitelighet», sier Barry Schliesmann, Chief Product Officer hos iRobot. «iRobot har nå solgt mer enn 50 millioner roboter på verdensbasis, og formålet er fremdeles det samme. Derfor introduserer vi den prisvennlige Roomba Combo Essential, som rengjør enda bedre og som kan enda mer sammenlignet med sin forgjenger. Med denne roboten blir 2-i-1-rengjøringsroboter fra iRobot mulig for alle, uansett om man er nyutdannet, nettopp har kjøpt sin første bolig eller bare ønsker å prøve fordelene ved automatisert rengjøring.»

Det har aldri vært enklere å få rene gulv

Roomba Combo Essential 
iRobots nye basisrobot, Roomba Combo Essential, en prisvennlig 2-i-1 robotstøvsuger og gulvmopp, er spekket med essensielle rengjøringsfunksjoner og er powered by iRobot OS. Uansett om kundene trenger en støysvak, lett støvsuging eller en mer grundig rengjøring, håndterer Roomba Combo Essential oppgaven. Det kreves kun et raskt trykk i iRobot Home-appen, en enkel stemmekommando3 eller et enkelt trykk på CLEAN-knappen, og roboten starter rengjøringen. Roomba Combo Essential bruker intelligent navigering for å rengjøre i rette linjer, mens den rengjør under og rundt møbler.

Roomba Combo Essential er utstyrt med et elegant, lavprofil-design og et 4-trinns rengjøringssystem som består av justerbare innstillinger for sugestyrke og væskemengde, en spesiell V-formet Multi-Surface-børste, en kantfeiebørste og en innbygget gulvmopp med mikropumpe, som alle jobber sammen om å støvsuge og moppe harde gulvoverflater i kun én passering. Ønskes bare støvsuging, fjernes moppekluten, og Roomba Combo Essential starter oppgaven. Med 18 ganger høyere sugeevne2 og en batterilevetid på 120 min. gir det kundene den grundige rengjøringen de trenger.

Nøye utvalgte funksjoner, som er powered by iRobot OS, gjør det mulig å tilpasse og automatisere kundenes rengjøringsrutiner. Det er mulig å velge mellom tre sugestyrkenivåer og tre innstillinger for væskemengde avhengig av rengjøringsoppgaven. Funksjonen «Foreslåtte rengjøringsplaner» anbefaler optimale rengjøringstidspunkter basert på tidligere oppgaver, mens «Rengjør mens jeg er ute» lar Roomba Combo Essential starte rengjøringen automatisk når en kunde forlater hjemmet. Etter fullført rengjøring kan kunder via iRobot Home-appen få tilgang til detaljerte Clean Map-rapporter som viser hvor roboten har rengjort samt andre nyttige opplysninger som dekning og varighet av fullførte oppgaver.

--

Priser og tilgjengelighet

Roomba Combo Essential: NOK 3.499 – På lager: primo mai 2024

--

Link til highres. bilder: https://we.tl/t-Z1M9p5KVUq
Link til YouTube-video: https://youtu.be/WZ6UEGsGKUU 

--

Følg iRobot på: 

Facebook
Instagram

--

For ytterligere informasjon kontaktes: 

Witt PR-avdeling
Mail: presse@witt.dk 

--

1Basert på globale salgsdata (2023) 
2Sammenlignet med Roomba® 600-serien 
3Fungerer med Alexa, Siri og Google Assistant-aktiverte enheter. Alexa og alle relaterte logoer er varemerker tilhørende Amazon.com eller deres tilknyttede selskaper. Google er et varemerke tilhørende Google LLC. Siri er et registrert varemerke tilhørende Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner.

--

Om iRobot Corp. 
iRobot® er en global produsent av husholdningsroboter, som designer og bygger intelligente roboter og smart home-enheter som vil forenkle livet ditt. iRobot introduserte den første Roomba-roboten i 2002. I dag er iRobot® et globalt selskap som har solgt millioner av husholdningsroboter verden over. iRobots produktportefølje inneholder teknologi og avanserte konsepter innen rengjøring, kartlegging og navigasjon. Ut fra denne porteføljen bygger iRobot-ingeniører roboter og smart home-enheter som forbedrer inneklimaet i hjemmet og hjelper forbrukerne med den daglige rengjøringen. For mer informasjon om iRobot®, besøk www.irobot.no

  
Til iRobots investorer
Visse utsagn i denne pressemeldingen som ikke er basert på historisk informasjon, er fremadrettede utsagn som er gitt i henhold til «safe harbor»-avtalen i loven «Private Securities Litigation Reform Act of 1995.» Denne pressemeldingen inneholder uttrykkelige eller underforståtte fremtidsrettede utsagn vedrørende iRobot Corporations forventninger til nye produkt-funksjoner, herunder funksjoner som øker produktets yteevne over tid. Disse utsagnene er hverken løfter eller garantier, men er underlagt en rekke risikoer og usikkerheter, hvorav mange er utenfor vår kontroll, noe som kan medføre at de faktiske resultater avviker vesentlig fra de som er vurdert i disse fremtidsrettede utsagnene. Eksisterende og mulige investorer advares om ikke å legge unødvendig tillit til disse fremtidsrettede utsagn, som bare gjelder nå. iRobot påtar seg ingen forpliktelse til å oppdatere eller revidere opplysningene i denne pressemeldingen, uansett om det er som et resultat av ny informasjon, fremtidige begivenheter eller omstendigheter, eller andre omstendigheter. For ytterligere videreformidling av disse og andre risikoer som iRobot står overfor, se videreformidling inneholdt i våre offentlige arkiver hos Securities and Exchange Commission inklusive, uten begrensning, vår seneste årsrapport på formular 10-K.

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Foto: iRobot

Mer fra...

23.04.2024Witt A/S

Sponseret

Skån miljøet, dropp flaskevann og kjøp heller en filterkanne

16.04.2024Witt A/S

Sponseret

Witt A/S overtar distribusjonen av Aiper kabelfrie bassengroboter i Norden

10.04.2024Witt A/S

Sponseret

Brygg kaffe som de profesjonelle baristaene

04.04.2024Witt A/S

Sponseret

iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt A/S

Sponseret

Glad i bobler? Lag dem selv – i alt!

05.03.2024Witt A/S

Sponseret

Witt overtar distribusjonen av Lelit og Baratza

Copyright 2023