Rosendahl Design Group oppnår B Corp-sertifisering

Rosendahl Design Group når en viktig milepæl med oppnåelsen av B Corp-sertifisering, som bekrefter selskapets forpliktelse til sosialt og miljømessig ansvarlig forretningspraksis.

Rosendahl Design Group oppnår B-Corp-sertifisering. Foto: Rosendahl Design Group

B Corp-sertifiseringen er et uttrykk for Rosendahl Design Groups dedikasjon til å skape positiv endring og bærekraftig vekst. Som et B Corp-sertifisert selskap forplikter Rosendahl Design Group seg til å oppfylle sertifiseringens høye standarder for åpenhet, ansvarlighet og sosial og miljømessig ytelse.

"Jeg er veldig stolt av både sertifiseringen og vårt målrettede arbeid med å bringe selskapet og dansk design ansvarlig inn i fremtiden. B Corp-sertifiseringen representerer en viktig milepæl for Rosendahl Design Group, og viser vårt engasjement for ansvarlig forretningsdrift og samfunnsansvar. Vår B Corp-sertifisering er ikke bare en anerkjennelse av hvor langt vi har kommet siden min far grunnla selskapet på et grunnlag av sterke verdier, men også en forpliktelse til å fortsette å drive virksomhet på en måte der vi tar ansvar for vår innvirkning på samfunnet og miljø. Vi vil gjerne være en inspirasjon for andre og se vår innsats skape ringer i vannet". sier Henrik Rosendahl, eier og administrerende direktør i Rosendahl Design Group.

"Jeg er veldig stolt av både sertifiseringen og vårt målrettede arbeid for å bringe selskapet og dansk design ansvarlig inn i fremtiden," sier administrerende direktør Henrik Rosendahl. Foto: Rosendahl Design Group

Et viktig element i den overordnede ansvarlighetsstrategien

Rosendahl Design Group – som med sine 8 ikoniske danske designmerker (Rosendahl, Holmegaard, Kähler, Kay Bojesen Danmark, Bjørn Wiinblad, Lyngby Porcelæn, Juna og Arne Jacobsen Clocks) vedlikeholder og utvikler en bred portefølje av interiør- og livsstilsprodukter – ser implementeringen av ansvarlig designprinsipper og ansvarlig forretningsdrift som en naturlig forutsetning for selskapets suksess og eksistens både nå og i fremtiden. Med B Corp-sertifiseringen har Rosendahl Design Group lagt til enda et viktig element i sin overordnede ansvarsstrategi.

 "Vi er glade for å ønske Rosendahl Design Group velkommen til vårt globale B Corp-fellesskap. B Corp er en bevegelse av selskaper som er forpliktet til å gjøre forretninger på en ny og mer ansvarlig måte, og sertifiseringen er et bevis på at selskapet lever opp til høye standarder for sosialt og miljømessig ansvar Vi vet at Rosendahl Design Group vil være et flott tilskudd til vårt fellesskap med mer enn 120 B Corps i Norden, og vi ser frem til å følge deres fortsatte innsats for en mer ansvarlig fremtid», sier B Lab Nordics.

Om B Corp-sertifisering:

B Corp-sertifisering er utstedt av B Lab, en ideell organisasjon og bevegelse som driver positiv endring og fremmer bærekraftig og ansvarlig forretningspraksis. Sertifiseringen er en uavhengig bekreftelse på en bedrifts evne til å møte B Labs høye standarder for ansvarlighet, åpenhet og sosial og miljømessig ytelse. B Lab utarbeider standarder, retningslinjer, verktøy og programmer som har en kultur- og atferdsendrende effekt på bedrifter, og skaper et fellesskap som tar opp samfunnskritiske utfordringer.

Relatert innhold

19.06.2024Designbase.no

Ny distribusjonsstrategi hos Microplane

18.06.2024Designbase.no

Øyer av velvære

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

22.05.2024Designbase.no

Kunnskapsdeling på Nordstil Forum

16.05.2024Designbase.no

Dropp utsagn som "CO2-nøytral"

07.05.2024Treyd AB

Sponseret

What's trending in fintech?

30.04.2024Designbase.no

Messe Frankfurt tilbyr gratis online arrangementer for alle

23.04.2024Designbase.no

Kunstig intelligens i detaljhandelen

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023