Tidløst inne og ute

Foto: Stelton.

De stilige Stelton Hurricanes, designet av Maria Berntsen, kommer i en ny farge denne våren; sand, som gir et lyst og mykt preg på interiøret. Med sin velkjente sans for enkelhet har Maria Berntsen designet de stilige Hurricanes, som skaper en helt spesiell atmosfære og kan brukes hele året – både til de lange sommerkveldene på terrassen og de mørke vinterkveldene i stua. Det diskrete, men likevel særegne designet er tidløst i sitt uttrykk og passer inn hvor som helst i hjemmet, både inne og ute, og vil kunne bringe glede og hygge både nå og i mange år fremover.

Stativene kommer i to størrelser og er designet for å passe både kubbelys og telys. Basen på selve staken er laget av steintøy, som er ekstremt værbestandig. Stelton Hurricanes tåler derfor å stå utendørs, selv i kuldegrader. Når det regner ned i lampene sørger designet for at vannet renner ut gjennom hull i bunnen.

Stagerne kommer i to størrelser og er designet, så de passer til både bloklys og fyrfadslys. Selve foden af stagen er udført i stentøj, der er yderst vejrbestandigt. Stelton hurricanes kan derfor tåle at blive efterladt udendørs, også i frostvejr. Når det regner ned i lamperne, sørger designet for at lede vandet ud igennem huller i bunden.

www.stelton.dk

-PF

Relatert innhold

19.06.2024Designbase.no

Ny distribusjonsstrategi hos Microplane

18.06.2024Designbase.no

Øyer av velvære

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Hvem er Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Rød desembermoro

14.06.2024Designbase.no

Formland-trenden: Ikigai – det som gir livet mening

14.06.2024Designbase.no

Gatsby og Mummi i fokus på Formex sine kafeer

14.06.2024Designbase.no

Formland: Et univers av opplevelser og en kilde til inspirasjon

13.06.2024Designbase.no

3daysofdesign: ELEMENTS OF NORMANN

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023