Møt en av designbransjens verdensstjerner

Når FRAMING for 5. gang åpner portene til årets utstilling i Odd Fellow Palæet under 3daysofdesign, blir det med ikke færre enn 46 internasjonale toppmerker.

Designeren Sebastian Herkner blir en del av FRAMING. Foto: Sebastian Herkner

Når FRAMING for 5. gang åpner portene til årets utstilling i Odd Fellow Palæet under 3daysofdesign, blir det med ikke færre enn 46 internasjonale toppmerker. Og verdens ledende designere kommer også!

«Vi har vært så heldige å ha tyske Sebastian Herkner – en av designbransjens største stjerner – til å spille en ledende rolle på årets FRAMING. I hele 2. etasje hyller vi hans arbeid representert av designmerker som ClassiCon, Pulpo, M2Rugs, Schönbuch, Zanat, Zeitraum og ikke minst Canadian Man of Parts. Sistnevnte deltar på FRAMING for andre gang, og har igjen valgt å stille ut og lansere sine nyheter i København fremfor i Milano», sier Samira Kudsk, grunnlegger av FRAMING.

Sebastian Herkner. Foto: Sebastian Herkner

I tillegg har Sebastian Herkner eksklusivt laget en vakker installasjon i foajeen, som både ønsker alle besøkende velkommen, men også erter det som venter i 2. etasje, hvor flere av hans nye og mer ikoniske møbler og lamper er samlet. Installasjonen ligner en gigantisk bølge med et utvalg av hans statement-stykker.

"Det er en virkelig unik og fantastisk mulighet til å samle og vise frem min (og teamets) designfilosofi og designspråk utviklet sammen med våre internasjonale partnere. Jeg gleder meg til å presentere nyheter sammen med blant andre Man of Parts og Pulpo , men også for å kose meg med design, kunst og venner i din inspirerende by!», sier Sebastian Herkner.
Og de besøkende vil få en god sjanse til å snakke med den prisbelønte tyske designeren, både om de konkrete produktene og historiefortellingen bak dem, men også mer generelt om design.

"Jeg elsker å være i kontakt med folk for å snakke om viktigheten av kvalitet, bærekraft, lokal produksjon, ansvarlig innkjøp av materialer osv. Design handler om kommunikasjon, og om å forstå og reflektere det med alle sanser", avslutter Sebastian Herkner.

www.framing.dk

Relatert innhold

19.06.2024Designbase.no

Ny distribusjonsstrategi hos Microplane

18.06.2024Designbase.no

Øyer av velvære

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Hvem er Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Rød desembermoro

14.06.2024Designbase.no

Formland-trenden: Ikigai – det som gir livet mening

14.06.2024Designbase.no

Gatsby og Mummi i fokus på Formex sine kafeer

14.06.2024Designbase.no

Formland: Et univers av opplevelser og en kilde til inspirasjon

13.06.2024Designbase.no

3daysofdesign: ELEMENTS OF NORMANN

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023