Lisa Hilland skaper nytt brand

Under Stockholm Design Week ble det første produktet fra det nye merket presentert i form av den skulpturelle belysningsserien Glamrocks, som kan settes sammen til forskjellige former ved hjelp av en enkelt komponent, en grunnstein. Foto: Lisa Hilland.

Lisa Hilland er utvilsomt en av Sveriges mest anerkjente og prisbelønte moderne designere. I år feirer hun 25 år som designer ved å introdusere Atelier Lisa Hilland – et helt nytt merke hvor hun samler all sin kunnskap og erfaring. Lisa Hilland skaper moderne design med en poetisk vri, og kombinerer moderne, høyteknologiske produksjonsteknikker med kvalitetshåndverk.

Hun har gjennom årene samarbeidet med flere fremtredende designmerker, men også laget design i egen regi, blant annet for sitt eget merke Myhlta.

–Jeg har lagt merke til at gjenstander jeg har designet selv eller for kunder som Svenskt Tenn, Orrefors og Gemla nå har en videresalgsverdi og selges på auksjon. Da føler jeg at jeg har lykkes med å skape langsiktig bærekraftig design som kan gå i arv i generasjoner, sier Lisa Hilland.

Hun forklarer at ideen til Atelier Lisa Hilland er å tilby et mer eksklusivt design hvor hun i større grad utforsker sin kunstneriske eksperimentelle skapelse som designer, mens Mylhta vil forbli som en merkevare men med et tydeligere fokus på veldesignet hverdag. gjenstander.

–Jeg ønsker å jobbe med begge disse merkene parallelt med oppgaver som jeg gjør med eksterne kunder. I Atelier Lisa Hilland samler jeg all min kunnskap og erfaring og skaper ærlig design rett fra hjertet. Design som har alle tingene som jeg synes godt design bør ha; langsiktig bærekraft, god funksjon, estetikk og et emosjonelt poetisk innhold.

-PF

Relatert innhold

12.04.2024Designbase.no

Spoga+gafa 2024: Rekordmange utstillere på årets messe

11.04.2024Designbase.no

Nytt produkt skal kunne erstatte skinn i tekstilproduksjon

04.04.2024Witt A/S

Sponseret

iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

26.03.2024Designbase.no

Iittala avduker ny logo og font

25.03.2024Designbase.no

Se opp for den franske antiavfallsloven

22.03.2024Designbase.no

EuroCIS 2024 ble avsluttet

20.03.2024Designbase.no

Design House Stockholm får ny administrerende direktør

19.03.2024Designbase.no

Ny pris hyller bærekraftig og vakker kollektiv konstruksjon

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023