Kickstart våren med LAKRIDS BY BÜLOW påskekolleksjon

Vi legger vinteren bak oss og går inn i en ny sesong med påskekolleksjonen fra LAKRIDS BY BÜLOW.

Foto: Lakrids by Bülow.

I år introduserer LAKRIDS BY BÜLOW en helt ny smak til påskekolleksjonen: CRUNCHY TOFFEE og A – THE ORIGINAL og den klassiske CRISPY CARAMEL kommer tilbake. ÆGGS kommer også i en ny emballasje for SELECTION BOX.

Den nye ankomsten - CRUNCHY TOFFEE har en kremet tekstur som gir mer smak støttet av myk melkesjokolade, rikt fransk smør og krem ​​med sprø biter av søt karamell pakket rundt kjernen av salt lakris.

I påsken introduserer LAKRIDS BY BÜLOW sin luksuriøse klassiker A – The Original i ÆGG-form. Smaken kombinerer myk lakris med et kremet melkesjokoladetrekk, drysset i lakrispulver. Kombinasjonen av søt lakris, eksklusiv melkesjokolade og fint lakrispulver er ifølge mange avhengighetsskapende.

SPRING SELECTION BOX inneholder syv deilige varianter av sjokoladedekket lakris. Den inkluderer to påskevarianter i begrenset opplag samt en rekke andre storfavoritter som SALT & CARAMEL, TWISTED BANANA og COCONUT.VÅRESKEN er den perfekte påskegaven til en du er glad i eller som vertinnegave til påskearrangementer.

Sesongsmaker vil også være tilgjengelig i krukker, både som individuelle smaker og blandinger. Kole4ksjonen har lett avtagbare etiketter. Det gjør det enkelt å fjerne påskeetiketten for å få lakrisen til å vare langt utover påskesesongen!

Som med alle LAKRIDS BY BÜLOW-produkter, er EASTER-kolleksjonen laget med bærekraft i tankene. LAKRIDS BY BÜLOW er det første konfektselskapet i verden som har brukt 100 % resirkulert plast siden 2019. Alle LAKRIDS BY BÜLOW lakrisprodukter produseres i København, og de er glade for å kunne kunngjøre at fabrikken har jobbet med 100 % grønn energi siden 2020.

www.lakridsbybulow.dk

Mer fra...

08.12.2023Designbase.no

Bærekraftsprogrammet sparkes i gang hos Ambiente, Christmasworld og Creativeworld

08.12.2023Designbase.no

Stemningsfulle rom

08.12.2023Designbase.no

Ambiente fokuserer på fremtidens arbeid

07.12.2023Designbase.no

Serie av urtepotter

07.12.2023Designbase.no

Monumentale potterier

06.12.2023Designbase.no

Enkelt, funksjonelt – og pent

06.12.2023Designbase.no

Overskuddstre får nytt liv i danske designmøbler

05.12.2023Designbase.no

Ved Christmasworld er grønt det nye rødt, gull og glitter

Events

Se alt

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023