AL FRESCO

I sin trendprat på Formland forteller trendjeger Anette Eckmann om hvordan du kan lage Al Fresco-arrangementer i butikken hele året.

Foto: Anette Eckmann

Hvordan gjenoppfinner du deg selv – og ikke minst virksomheten din – midt i et paradigmeskifte og i en kaotisk tid som betyr store endringer for så å si alle bransjer og mennesker, og hvordan finner du lyst, mot og energi til å bli en suksess bedriftseier?

Dette gjøres bl.a. ved å være tilpasningsdyktig, fleksibel og ultraelastisk. I tillegg må du være flittig og blekksprutaktig, og du må tilegne deg en tankegang som hele tiden er klar til å "endre"! Det sier trendjeger Anette Eckmann, som holder trendsamtaler under overskriften AL FRESCO hver dag på Formland Spring 2025.

Anette er inspirert av begrepet Al Fresco, som stammer fra Italia og opprinnelig betyr «i frisk luft» og som viser til en maleteknikk hvor motivet er malt på en fuktig, nykalket overflate. Al Fresco refererer også til å spise under åpen himmel og sunn og god mat, tilberedt av sesongens beste ferske og lokale råvarer, Al Fresco!

I sin trendprat kommer Anette med ideer og inspirasjon til hvordan du som bedriftseier kan planlegge en AL FRESCO aktivitetskalender med friske, aktuelle, kreative og fantasifulle aktiviteter i butikken hele året.

Relatert innhold

10.09.2025Designbase.no

idd cologne forbereder seg på debuten

05.09.2025Designbase.no

Positiv stemning i markedet

05.09.2025Designbase.no

Julen er både følelser og forretning

04.09.2025Designbase.no

Love is in the air

03.09.2025Designbase.no

Vinner av Formex Design Talents Best in Show

29.08.2025Designbase.no

Julestemning med merverdi

26.08.2025Designbase.no

Et globalt fellesskap for fremtidige trender

26.08.2025Designbase.no

Frem mot nye horisonter

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023