Utekjøkkenet er det nye rommet

Utekjøkken er et forretningsområde i utvikling. Arkitekter og interiørdesignere, som tidligere hadde all fokus på dører, ser nå også utenfor boligen og det kan du ane hos ByLogstrup.

ByLogstrup lanserer sitt utekjøkken i Night Blue. Foto: ByLogstrup.

– Uteområdet er i utgangspunktet det femte rommet. Tidligere glemte folk uteområdet når de innredet, men nå aner vi tydelig at det også har vært et stort fokus utenfor hjemmets fire vegger, sier Henrik Hansen fra ByLogstrup, som produserer utekjøkken, og han slår fast at forbrukerne i dag går for kvalitet.


–Vi har valgt å slutte med kjøp-og-kast mentaliteten. Du kan enkelt kjøpe et utekjøkken til en billig penge som varer to-tre år, men slik tidene er i dag tror vi det handler om å skape kvalitet som varer.


ByLogstrup bruker f.eks. sinkmagnesium som ikke ruster. –Det brukes også til produksjon av vindturbiner til havs, så den holder, og når den i tillegg er malt blir holdbarheten enda lengre. Samtidig bruker vi komposittbordplater. De blir ikke varme som en rustfri stålplate, og de er vedlikeholdsfrie, forklarer Henrik.
Han forteller også at en markedsundersøkelse viser at produsenter av utekjøkken typisk selger 25 enheter på en sesong. ByLogstrup selger 125 utekjøkken, noe som gjør det til et av landets største.


For denne sesongen lanserer ByLogstrup utekjøkken i to nye farger: Night Blue og Ocher Red.

Og i Ocher Red. Foto: ByLogstrup.

Samtidig legger den danske utekjøkkenprodusenten et nytt design til håndtaket og presenterer muligheten for å legge til en integrert grill fra italienske Fògher.


Med tillegg av to nye farger, den elegante Night Blue og den varme Ocher Red, er det nå mulig å velge mellom seks farger og få et ByLogstrup utekjøkken som matcher uttrykket på terrassen eller uterommet. ByLogstrups utekjøkken er dansk design, produsert i Danmark i slitesterke og værbestandige materialer som tåler å stå ute hele året.


Dørene er i et matt, pulverlakkert materiale, som gir kjøkkenet et mykt, industrielt uttrykk og ikke krever vedlikehold.


Håndtakene, som lukker dørene veldig tett, har fått en designoppgradering i 2023, som gir dem et mer avrundet utseende.


De tettsittende dørene gjør det mulig å oppbevare kokekar, ved og puter tørt i skapene. ByLogstrup utekjøkken i fargen Night Blue Integrert grill fra italienske Fògher.


Som nevnt er bordplaten på ByLogstrups utekjøkken laget av hvit kompositt, som tåler høy varme, og som du kan plassere både grill og bålpanne direkte på. Som noe nytt kan kjøkkenet nå også kjøpes med integrert grill fra italienske Fògher.

Mer fra...

08.12.2023Designbase.no

Bærekraftsprogrammet sparkes i gang hos Ambiente, Christmasworld og Creativeworld

08.12.2023Designbase.no

Stemningsfulle rom

08.12.2023Designbase.no

Ambiente fokuserer på fremtidens arbeid

07.12.2023Designbase.no

Serie av urtepotter

07.12.2023Designbase.no

Monumentale potterier

06.12.2023Designbase.no

Enkelt, funksjonelt – og pent

06.12.2023Designbase.no

Overskuddstre får nytt liv i danske designmøbler

05.12.2023Designbase.no

Ved Christmasworld er grønt det nye rødt, gull og glitter

Events

Se alt

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023