Tema: Formland feirer 40 år med interiørdesign

Foto: Messecenter Herning

Høsten 2024 17. – 19. august. Siden 1984 har Formland samlet danske og internasjonale merkevarer to ganger i året for å presentere nyheter, vise de siste kolleksjonene og møte innkjøpere og andre profesjonelle aktører for handel, nettverk og kunnskapsdeling.

Hvert Formland – og høsten 2024 er intet unntak – tilbyr også et bredt spekter av opplevelser, inkludert spesielle trendinstallasjoner, samtaler med bransjeeksperter, kreative workshops og nettverksarrangementer – alt for å inspirere de kommende sesongene og bane vei for forretningsutvikling.

Spar 60 % på inngangsbilletten din med koden:

FormlandAutumn24

Høsten 2024 inkluderer 10 konsepthaller – Interiør, Bespisning, Hage, Ute, Smak og de nye smykkene – med mer enn 400 danske og internasjonale utstillere samt et program med mer enn 50 ulike opplevelser og aktiviteter fordelt på de tre dagene messen varer. . Utforsk bl.a. de 500+ kvm. trendsonen, Maison Ikigai, laget i samarbeid med Studie Flyhelsted, de spennende foredragene på Speak Up-scenen, workshops med Eckmann Studio, det populære Greenhouse, og mye mer.

Utforsk hele programmet for Formland Høst 2024 her

I samarbejde med

03.06.2024Formland

Sponseret

500+ kvm trendsone på Formland Høst: Maison Ikigai

I tillegg til 400+ spennende merkevarer som presenterer nyheter og klassikere for kjøpere så vel som andre profesjonelle aktører i bransjen, er Formland et ekstraordinært univers av opplevelser, hvor inspirasjon og kunnskapsdeling er sentrale elementer. Dette understrekes av de populære og omfattende trendinstallasjonene som presenterer nye, unike konsepter for hver messe, og dermed også ny inspirasjon til innkjøp, visuell merchandising og forretningsmuligheter.

03.06.2024Formland

Sponseret

Formland & Greenhouse har fokus på biologisk mangfold

03.06.2024Formland

Sponseret

Workshops & foredrag på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponseret

Sirkulært arrangement i København og på Formland Autumn

Se flere temaer

se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023