Workshops & foredrag på Formland Autumn

Workshops og foredrag er en sentral del av Formland, som dermed gjør en dyd av å la de besøkende selv ta på, føle og teste ut nye ideer og konsepter. Det er med på å gi messen en ekstra interaktiv dimensjon, og at det er et reelt fokus på dette aspektet understrekes av at hvert Formland tilbyr et nytt program med aktuelle temaer og eksperter – her er høsten 2024 intet unntak.

Foto: Formland

03.06.2024

Sponseret

Formland

Når Formland åpner dørene 17.-19. august blir det med en sterk line-up av eksperter på den populære Speak Up-scenen innen bl.a. trendundersøkelser, digitalisering og kundeopplevelser. Erfaring bl.a Louise Byg Kongsholm fra pej-gruppen snakker om hvor den neste veksten kommer fra, når trendekspert Stefan Nilsson tar deg med på en omfattende rundtur i de siste trendene innen teknologi, samfunn og arbeidsliv eller når Digital forretningsutvikler Kristoffer Okkels gjennomgår 5 digitale trender , må du vite akkurat nå.

Speak Up-scenen åpner 17. august kl 10.00 av Anne Glad, som gir en fortettet innføring i generasjoner z, y, x og de to babyboomerne: Jensen og 68-årene – og hvorfor andre generasjoner enn din egen kan oppføre seg helt annerledes enn du forventer.

Som noe nytt på Speak-Up-scenen kan du delta på 2 workshops som går dypere inn i aktuelle tema og trigger praktisk kunnskap som du kan ta med deg hjem.

Se hele Speak Up-programmet her

Foto: Formland

Workshops står også på programmet i området 'Farm Living - Cozy Country Christmas' - her er det ikke mindre enn 11 juleromsverksteder kuratert av Eckmann Studio ledet av trendekspert Anette Eckmann. Området er generelt inspirert av livet på landet og den koselige juletiden og favner julens mange tradisjoner, fra adventskransen til den klassiske julelunsjen.

Du kan f.eks. delta på juleverksteder med blomsterskaper og kreativ konsulent Peter Ødegaard, tekstildesigner Cecilie Elisabeth Rudolph, trendjeger Anette Eckmann og mange flere.

Alle workshops er gratis, men må forhåndsbestilles da det er begrenset antall plasser.

Se hele programmet med workshops kuratert av Eckmann Studio

Denne artikel er del af et tema:

Mer fra...

03.06.2024Formland

Sponseret

500+ kvm trendsone på Formland Høst: Maison Ikigai

03.06.2024Formland

Sponseret

Formland & Greenhouse har fokus på biologisk mangfold

03.06.2024Formland

Sponseret

Workshops & foredrag på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponseret

Sirkulært arrangement i København og på Formland Autumn

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer inn på gastronomiens verden

Copyright 2023