500+ kvm trendsone på Formland Høst: Maison Ikigai

I tillegg til 400+ spennende merkevarer som presenterer nyheter og klassikere for kjøpere så vel som andre profesjonelle aktører i bransjen, er Formland et ekstraordinært univers av opplevelser, hvor inspirasjon og kunnskapsdeling er sentrale elementer. Dette understrekes av de populære og omfattende trendinstallasjonene som presenterer nye, unike konsepter for hver messe, og dermed også ny inspirasjon til innkjøp, visuell merchandising og forretningsmuligheter.

Foto: Formland

03.06.2024

Sponseret

Formland

For august er den populære trendsonen i hall D, laget i samarbeid med Studie Flyhelsted, omgjort til en japanskinspirert bolig på over 500 kvadratmeter.

Foto: Formland

Temaet er «Maison Ikigai», og du vil oppleve rom fylt med utsmykkede samlinger og kunstneriske penselstrøk. En tolkning av livet som leves og hva som gir livet mening.

Fra elegansen på badet, med overflater av tre og flettet, omsluttes du av naturens dype toner, som skaper ro og harmoni akkurat som en japansk seremoni. For pulsen i stuen, som utstråler Tokyos gatekryss i en blanding av kunst og retrostil i materialer av stål og glass. Fargene er som livet som leves, kraftfulle og vakre.

MAISON IKIGAI forener eleganse og kaos, utstråler kontraster og personlighet og reflekterer livet som er levd.

Ikigai er en japansk filosofi og ordet er en sammensetning av Iki (å leve) og Gai som betyr verdier, verdi eller fornuft, ofte oversatt som: grunnen til å leve. Filosofien handler om å forene: Yrke, Lidenskap, Misjon og ditt kall, både som person og i det vi omgir oss med. Det er ikke en statisk tilstand; vår Ikigai utvikler seg i takt med livet og det som gir livet mening.

Les mer på formlands nettsider

Denne artikel er del af et tema:

Mer fra...

03.06.2024Formland

Sponseret

500+ kvm trendsone på Formland Høst: Maison Ikigai

03.06.2024Formland

Sponseret

Formland & Greenhouse har fokus på biologisk mangfold

03.06.2024Formland

Sponseret

Workshops & foredrag på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponseret

Sirkulært arrangement i København og på Formland Autumn

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer inn på gastronomiens verden

Copyright 2023