Tema: En sirkulær designbransje

Foto: 123RF.com

Mange av designbransjens bedrifter vil gjerne være mer sirkulære, men hvordan introduserer man en sirkulær forretningsmodell og hvor starter man reisen? Det er en økende interesse for bærekraftige materialer og ressurser. Men det handler også om lokal produksjon, gjenvinning og gjenvinning og energisparende teknologi.

Dette har vi sett på i dette temaet, der Frank Engelbrecht, Lifestyle & Design Cluster forteller oss at det faktisk ikke er så uhåndterlig å begynne å jobbe med sirkulær økonomi. Og vi ser nærmere på den nye «emballasjeloven», som trer i kraft i 2025.

05.10.2023Designbase.no

Skal bedriften din være sirkulær?

Mange av bedriftene innen designbransjen ønsker å være mer sirkulære, men hvordan innfører man en sirkulær forretningsmodell, og hvor begynner reisen? Dette har vi diskutert med Frank Engelbrecht, prosjektleder for sirkulær økonomi i Tekstilsymbiose Herning & bærekraftig livsstil, og han mener faktisk at det ikke er så overveldende å starte arbeidet med den sirkulære økonomien som det kan virke ved første øyekast. "Dette er blant annet det vi er her for å hjelpe med."

05.10.2023Designbase.no

Dette betyr den nye "emballasjeloven"

04.10.2023Designbase.no

Moebe: Filosofien om det enkle

04.10.2023Designbase.no

Når gamle kaffesekker får nytt designliv

04.10.2023Don't Waste Tomorrow ApS

Sponseret

Innovativt dansk designfirma

12.10.2023Don't Waste Tomorrow ApS

Sponseret

Don’t Waste Tomorrow

Se flere temaer

se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023