Stelton kjøper keramikkbedriften Knabstrup Keramik

Stelton har kjøpt Knabstrup Keramik. Foto: Stelton.

Stelton kjøper keramikkbedriften Knabstrup Keramik, som fra 1. mai vil bli fullt integrert i Stelton A/S og dra nytte av å være en del av en større organisasjon. Utviklingen til Knabstrup Keramik har hatt en positiv salgsutvikling de siste årene og vil kunne dra nytte av Steltons internasjonale organisasjonsoppsett for å akselerere sin vekst. Karsten Madsen, direktør for Knabstrup Keramik, uttaler: "Inflasjonen og spesielt høye fraktpriser har ikke vært enkelt for vår bransje, og siden jeg kjenner Stelton svært godt, fant vi en løsning som var attraktiv for begge parter. Dessuten ser jeg frem til å bli med i styret i Stelton A/S og dermed også følge utviklingen til Knabstrup Keramik fremover." Michael Knudsen fra Knabstrup Keramik går inn i Steltons ledergruppe som markedsdirektør i Stelton A/S.

Stelton har allerede merket RIG-TIG, så selskapet vil i fremtiden ha med seg 3 merkevarer i bagasjen. Dette er en stor fordel spesielt for internasjonale kunder, hvor frakt kan være betydelig for et mindre merke. "Keramikk har hatt en fantastisk utvikling de siste årene," uttaler Michael Ring fra Stelton: "Det har kommet mange nye navn, og det har også falt mange fra, men Knabstrup Keramik bygger fortsatt på den gamle kunstindustriens historie, noe som gir dem et stort potensial og en berettigelse i markedet." Knabstrup Keramik vil fortsette å utvikle nye prosjekter og forvalte den arven vi har overtatt med riktig respekt.

Relatert innhold

13.06.2024Designbase.no

3daysofdesign: ELEMENTS OF NORMANN

13.06.2024Designbase.no

3daysofdesign: Common Ground Symposium x Ikea

22.05.2024Designbase.no

Kunnskapsdeling på Nordstil Forum

16.05.2024Designbase.no

Dropp utsagn som "CO2-nøytral"

07.05.2024Treyd AB

Sponseret

What's trending in fintech?

30.04.2024Designbase.no

Messe Frankfurt tilbyr gratis online arrangementer for alle

23.04.2024Designbase.no

Kunstig intelligens i detaljhandelen

18.04.2024Designbase.no

Rosendahl Design Group oppnår B Corp-sertifisering

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023