Skarpe linjer i kjøkkenet

Trigono er en vakker, ny serie kjøkkenkniver fra Stelton bestående av fem kniver til hvert formål - brødkniv, kokkekniv, santokukniv, benfri kniv og grønnsakskniv.
Trigono er designet av den danske arkitekten Simon Kalmer, hvis visjon har vært å skape et enkelt design som har et tydelig geometrisk formspråk.
Kjøkkenknivene er laget av japansk høykvalitets rustfritt stål, som har en perfekt balanse mellom slitesterk hardhet og slipevennlig mykhet, noe som resulterer i kniver som holder seg skarpe lenge og er enkle å vedlikeholde.
Knivene er også flekkavvisende mot sure matvarer og den unike vektbalanseringen og knivskaftets trekantede form gir sammen et trygt og behagelig grep for alle håndstørrelser.
Serien inkluderer også en vakker knivblokk med samme enkle, geometriske form som knivenes skaft. Knivblokken har en behagelig matt overflate som er enkel å tørke av, og slankebunnen gjør at knivblokken tar minimalt med plass på kjøkkenbordet. Innvendig er knivblokken forsynt med lange plaststenger som gir sikker og skånsom oppbevaring slik at knivene holdes skarpe over lengre tid.
www.stelton.com

Relatert innhold

03.09.2025Witt Denmark A/S

Sponseret

Populær Sage-klassiker oppgraderes med Cold Brew-funksjon

24.08.2025Witt Denmark A/S

Sponseret

Sage lanserer The Luxe Brewer™ Thermal – 12 kopper kaffe på bare 7 minutter

20.08.2025Witt Denmark A/S

Sponseret

The Craft Collection™ fra Sage: Når espresso krever det beste utstyret

14.08.2025Designbase.no

Adelante fortsetter å vokse

31.07.2025Witt Denmark A/S

Sponseret

Rent vann i én slurk – BRITAs nye filterflasker filtrerer mens du drikker

22.07.2025Witt Denmark A/S

Sponseret

Gamechanger fra iRobot: Roomba® Max 705 Combo – selskapets mest avanserte 2-i-1-robot til nå!

21.07.2025Designbase.no

Kjendiskokk lanserer ny kjøkkenkolleksjon

07.07.2025aida a/s

Sponseret

Er dette den nye måten å servere iskrem på?

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023