Royal Copenhagen utnevner Rasmus Holm som ny visepresident

Han vil være ansvarlig for Royal Copenhagens samlede virksomhet

Rasmus Holm er ny visepresident i Royal Copenhagen. Foto: Royal Copenhagen

Royal Copenhagen ønsker nå Rasmus Holm velkommen som ny visepresident, hvor han får ansvaret for selskapets samlede virksomhet. Rasmus Holm tiltrådte jobben 4. mars i Royal Copenhagen, som er en del av det finske designkonsernet Fiskars Group.

Rasmus Holm har solid bakgrunn innen ledelse og kommersielle roller i store globale selskaper som Puma og Adidas. I tillegg har han med seg lang erfaring fra det asiatiske markedet, etter å ha bodd og jobbet i flere land på dette kontinentet de siste 15 årene. Rasmus Holm vil fremover ha fast base ved Royal Copenhagens hovedkontor i Glostrup.

«Vi er glade for å kunne ønske Rasmus velkommen til å lede Royal Copenhagens forretningsenhet. Siden 1775 har selskapet vært kjent for sin tidløse design og eksepsjonelle kvalitet produsert med de høyeste standarder for håndverk og med et øye for å fornye en unik designarv, sier Christian Bachler, EVP, BA Vita. "Royal Copenhagen er et av de viktigste vekstmerkene i Fiskars Groups strategi og dermed ekstremt viktig for oss som selskap. Jeg er sikker på at Rasmus sammen med hele Royal Copenhagen-teamet vil lykkes med å drive selskapets vekst også i nye markeder. , spesielt i Asia," fortsetter Bachler.

«Jeg er veldig glad for å bli en del av Fiskars-konsernet i rollen som visepresident for Royal Copenhagen. Det er et ikonisk merke med en unik historie og designarv som kan feire et imponerende 250-årsjubileum i 2025. Det er veldig spesielt for meg å få muligheten til å jobbe med et merke som fortsetter å bli verdsatt og elsket av så mange mennesker, ikke litt over tiår, men over århundrer. Jeg ser frem til å møte våre kunder og forbrukere og, sammen med våre dyktige team, bidra til Royal Copenhagens fortsatte suksess, sier Rasmus Holm.

Rasmus Holm etterfølger Jacob Siboni som VP for Royal Copenhagen. Siboni har fått en ny rolle i Fiskars Group som Vice President, Business Unit Georg Jensen.

Relatert innhold

22.04.2024Designbase.no

Keramisk popkultur

18.04.2024Designbase.no

Rosendahl Design Group oppnår B Corp-sertifisering

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

15.04.2024Designbase.no

En ode til lekent design

15.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Vakre lykter med karakter fra Villa Collection Danmark

11.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Innred med naturlig sjarm og håndverksmessig dyktighet

10.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Alt til vårlunsjen fra Södahl

10.04.2024Designbase.no

Fokus på bærekraft

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023