Ny distribusjonsstrategi hos Microplane

Microplane, som er kjent for sine skarpe, kulinariske verktøy, har selv tatt over distribusjonen på det skandinaviske markedet fra 1. juni.

Microplane Premium klasse Zester. Foto: Microplane

«Vi har valgt å implementere en ny distribusjonsstrategi for det skandinaviske markedet, og fra 1. juni overtok vi distribusjonen i Skandinavia selv, dette betyr at forhandlerne i Danmark, Sverige og Norge derfor fremover vil ha direkte kontakt med vårt europeiske kontor. og lager i Hamburg i Tyskland”, sier daglig leder for Microplane i Europa, Marcin Ziomek.

Med den nye distribusjonsstrategien håper Microplane å styrke merkevaren ytterligere i det skandinaviske markedet, og de skandinaviske forhandlerne vil ha direkte tilgang til hele Microplanes produktportefølje, inkludert den ikoniske Premium Classic Zester og de nyeste produktintroduksjonene. I tillegg tilbyr Microplane omfattende Point-of-Sales-støtte med et sterkt merkefokus og omfattende salgs- og markedsføringsekspertise.

"Vi vil selvsagt takke vår tidligere distribusjonspartner Hamonoya for arbeidet de har gjort de siste årene for merkevaren vår", sier Marcin Ziomek, og han forteller at Microplane vil bli funnet på Formland på stand M9842 og på Hotel Clarion. Stockholm fra 20.-22. august, hvor det skal jobbes med å møte både nåværende og potensielle kunder.

Forhandlere kan nå legge inn bestillinger og gjøre forespørsler direkte med Microplane via e-post på info@microplaneintl.com eller på telefon på +49 40 89712860.

www.microplaneintl.com

Relatert innhold

16.07.2024Designbase.no

Ekspert: Få kontroll over IT-systemet ditt før ferien og unngå svindel

12.07.2024Designbase.no

Økning i konkurser i juni

19.06.2024Designbase.no

Ny distribusjonsstrategi hos Microplane

10.06.2024Brix Design A/S

Sponseret

Viktigheten av en skarp kniv på kjøkkenet

27.05.2024Brix Design A/S

Sponseret

Sommerkos På Terrassen

23.05.2024F&H Group AS

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fyller 70 år

13.05.2024Brix Design A/S

Sponseret

Innovative Isbrett

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023