Mindre matsvinn

Det nye Zwilling FRESH & SAVE CUBE-vakuumsystemet holder maten frisk og organisert, noe som sikrer en ryddig oversikt og mindre matsvinn.

Matbeholderens strenge form skal gjøre dem enklere å stable og oppbevare effektivt.. Foto: Zwilling.

Det kan være vanskelig å innrømme det: Men å holde orden på kjøkkenskuffene føles noen ganger som en fulltidsjobb.

Glemte matvarer i det bakerste hjørnet av skapet kan tørke ut, bli angrepet av skadedyr og deretter kastes. Altfor mye mat blir dessverre kastet fordi den blir glemt.

Det er det Zwillings nye FRESH & SAVE CUBE-vakuumsystemet skal endre på.

Oppbevaringsboksene har lufttette lokk, og med de gjenbrukbare etikettene kan man enkelt merke beholderne sine. Man kan bare vaske teksten av og bruke den igjen.

Serien har oppbevaringsbokser i ni forskjellige størrelser - som gir muligheten til å oppbevare alt fra tørkede urter til nøtter, pastaskruer, spaghetti og store mengder havregryn, kaffebønner eller mel. Cube kan også stables, slik at man får mest mulig ut av plassen.

www.zwilling.com

-HCL

Relatert innhold

14.05.2024Designbase.no

Koelnmesse i nytt samarbeid med Colombias ledende designmesse

14.05.2024Designbase.no

Her er årets ledende norske designbedrifter

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til å blomstre

16.04.2024Designbase.no

Hamonoya er en ny distributør for Patisse

15.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Gode 79NORD-nyheter fra Morsø

11.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Essensen av kvalitet fra HOLM

10.04.2024Witt A/S

Sponseret

Brygg kaffe som de profesjonelle baristaene

01.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

La våren innby til skalldyrfest.

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023