Kjente og nye merkevarer hos Nordstil

Livsstilsmessa Nordstil byr i år på flere nye utstillere blant de kjente merkevarene – og bærekraft står helt sentralt.

Foto: Nordstil/Messe Frankfurt

Hjem og Hage

I kategorien Hjem og hage finner du i år merket dennismaass, som produserer tidløst boligtilbehør gjennom innovativ og bærekraftig produksjon. I samme kategori kan du møte det svenske merket Mind on Nature, hvis fokus er bærekraft og kvalitet. Og så kan du lære å lage enkle blomsteroppsatser sammen med Ingvar Strandhs Blomsterskola, som i år samarbeider med Hanataba Original.

Noen merker vil for aller første gang være å finne hos Nordstil, for eksempel blomsterdesigneren R.O.D.E.W.A.L.D., som presenterer vakre kreasjoner av tørkede blomster. I tillegg kan du møte Passage BCN, Cheerful Candle, P4M, 24 Bottles, The Gift Label, PF Candle og Wouf.

Stil og design

Den koselige atmosfæren i Stil & Design-området sørges i år for av Jacobsdals, Klässbols Linneväveri og Cooee. Latviske Munio Spa har en stand full av dufter, og finske Muurla presenterer både gaveideer og funksjonelt design til borddekking. fabelab lager bærekraftige leker med kjærlighet, og svenske Pluto Design presenterer sine retrodesigner for høytidsfeiringer.

Det nederlandske merket Royal Tableware bringer fint og tradisjonelt porselen, mens fajansemerket Heinen Delftware Trading bringer en morsom nytolkning av den verdenskjente Delft Blue-rammen – nå med dyremotiver.

Kjøkken & Gourmet

To etasjer i messesenteret er dedikert til alt innen Kitchen & Gourmet. Den tradisjonelle familiebedriften Wollenhaupt Tee presenterer tespesialiteter produsert under rettferdige forhold. I tillegg kan du møte Olfs Spize Foods, som stiller ut tyskproduserte chilisauser for første gang på Nordstil. Og blir det røft nok, kan du i år søke tilflukt hos Barni & Wilma fra det sørlige Rheinland, som produserer deilig, hjemmelaget müsli.

Tysk vin er i år representert av vingården Kloster Eberbach fra Reingau. Det kommer ytterligere to vinprodusenter på årets messe, og alle utstillerne er å finne i Buddelhelden-området.

Gaver og skrivesaker

Det blir eventyrlig når Ligarti kommer tilbake til Nordstil med sine dyreunivers på papir, emalje og tekstiler. HABA og Carletto deltar også i år med sine fortryllende leker av høy kvalitet, mens BacktoBasix sin stand byr på skrivesaker fra de to merkene Pepa Lani og Relax Mama, samt livsstilsprodukter fra det nederlandske merket Kitch Kitchen.

Smykker og mote

For første gang kan besøkende i Nordstil oppleve nederlandske Kiki Labels glitrende smykker. Leguano er også en ny utstiller på messen, hvor stil og komfort kombineres i merkets barfotsko.

Les mer om utstillerne på årets Nordstil her.

Nordstil finner sted 27.-29. juli 2024 i Hamburg.

-IDL

Relatert innhold

16.07.2024Designbase.no

Ekspert: Få kontroll over IT-systemet ditt før ferien og unngå svindel

12.07.2024Designbase.no

Økning i konkurser i juni

27.06.2024F&H Group AS

Sponseret

KOM I JULESTEMNING MED HOPTIMIST

25.06.2024Designbase.no

København er en designmetropol

25.06.2024Designbase.no

Kjente og nye merkevarer hos Nordstil

25.06.2024Designbase.no

Marva Griffin Wilshire tildelt æresdoktorgrad

25.06.2024Designbase.no

Vi er en produktutviklingsavdeling og innkjøpspartner

24.06.2024Designbase.no

Kreative prosesser i sentrum av Helsinki Design Week 2024

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023