Eventyrlig inngang på årets Formex

Når Formex åpner dørene for 116. gang på Stockholmsmässan i august, blir det med en inngang laget av blomsterdesigner Anna Starrén.

Anna Starrén. Foto: Katrin Bååth/Stockholmsmässan

«For august vil fokus være på kreativitet, fremtidsrettet tenkning og innovative samarbeid. Med temaet VI ER ønsker vi å manifestere at Formex som messe har eksistert i 64 år og vil fortsette å være her i mange år fremover. Som alltid er vi her for våre utstillere og besøkende, sier prosjektleder for Formex Sonja Björk Ebert.

Formex har i år valgt Anna Starrén til å skape den eventyrlige rammen rundt messens legendariske inngang, som tidligere er designet av Design Agency Bang Universe, Tekla Severin, Lena Nyholm og Dennis Valencia. Anna Starrén er valgt på grunn av sin unike og kreative tilnærming til blomsterdesign, full av glede og lekenhet.

«For meg er Formex en ny start og kickoff. Det er på Formex jeg har valgt verktøyene til min gigantiske boks full av triks. Gjennom årene har jeg vært både en fast besøkende som har handlet til en butikk og også en utstiller. I tillegg har jeg bygget trendutstillinger og kafé på oppdrag fra Formex. Det føles flott å ha fått i oppgave å lage hovedutstillingen for høsten 2024, sier Anna Starrén.

Inngangsutstillingen har fått tittelen Butikken i skogen – Et nordisk eventyr, og skal utformes som en butikk hvor alle besøkende kan hente inspirasjon og kunnskap. Utstillingen er basert på Formex sin trendguide for høsten 2024 samt utstillernes egne produkter.

«Jeg ønsker å lage en parentes der vi kan bli distrahert en stund av håndverk og kreativitet. Se for deg en overdreven landhandel deluxe – en verden av eventyr med en fot i fremtiden. Et naturlig avbrekk som åpner døren til noe vi aldri har sett maken til. Vi vil invitere de besøkende til en sprudlende verden av høst og vinter med nordisk eleganse og mystikk. Direkte fra sensommervarmen vil besøkende møte et magisk miljø med nordisk håndverk, verksteder, fabelaktige butikkomgivelser og mye mer, hvor bærekraft og håndverk møter maksimalisme og eskapisme. Vi ønsker rett og slett å tilby et rom som inspirerer til både storstilt fremgang og kreativitet», avslutter Anna Starrén.

Formex finner sted på Stockholmsmässan d 27-27 august 2024.

Les mer om Formex her.

-IDL

Relatert innhold

19.06.2024Designbase.no

Ny distribusjonsstrategi hos Microplane

18.06.2024Designbase.no

Øyer av velvære

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Hvem er Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Rød desembermoro

14.06.2024Designbase.no

Formland-trenden: Ikigai – det som gir livet mening

14.06.2024Designbase.no

Gatsby og Mummi i fokus på Formex sine kafeer

14.06.2024Designbase.no

Formland: Et univers av opplevelser og en kilde til inspirasjon

13.06.2024Designbase.no

3daysofdesign: ELEMENTS OF NORMANN

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023