En blanding av funksjonalitet og eleganse

Skjærebrett i akasietre

Foto: aida

Det danske designmerket aidas skjærebrett i akasietre er mer enn bare funksjonelle – de er en stilig interiørdetalj. Akasietre er kjent for sin utrolige holdbarhet og varierte fargetone, noe som gjør hvert brett unikt. Den fine teksturen og det lekne fiskebeinsmønsteret gir en varm og innbydende detalj til både kjøkken og borddekning. Ordne flere brett i forskjellige størrelser for å lage et vakkert bord med mange varme nyanser. Ønsker du å omfavne former og naturlige materialer i interiørdesignen, er aidas skjærebrett i akasietre et perfekt valg. De forskjellige trenyansene gir et autentisk og organisk preg til kjøkkenet og spisestuen. Skjærebrettene må vaskes for hånd og tørkes godt med et kjøkkenhåndkle før de kan lufttørkes. For at treverket skal se bra ut og unngå å tørke ut, kan du – med jevne mellomrom – behandle skjærebrettene med egnet og matgodkjent olje.

Skjærebrettene med fiskebeinsmønster fra aida koster fra 199 kr og kommer i både rektangulære, runde og som smørbrett - alle med mulighet til å fungere både som skjærebrett eller til servering. Skjærebrettene selges på aida.dk og hos forhandlere over hele landet. For nærmeste forhandler, kontakt aida på tlf.: 8749 0900 eller les mer på www.aida.dk.

-PF

Relatert innhold

12.04.2024Designbase.no

Spoga+gafa 2024: Rekordmange utstillere på årets messe

11.04.2024Designbase.no

Nytt produkt skal kunne erstatte skinn i tekstilproduksjon

01.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

La våren innby til skalldyrfest.

25.03.2024Witt A/S

Sponseret

Glad i bobler? Lag dem selv – i alt!

18.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Airfryeren har blitt et populært kjøkkenredskap

11.03.2024Designbase.no

Kjenn til den nordiske matsjekklisten

11.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Er det tid for vårrengjøringen?

06.03.2024F&H Group AS

Sponseret

Tronskifte for Margrethe fra Rosti

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023