Cook & Share: The art of entertaining
Maison&Objet fokuserer på kunsten og iscenesettelsen av matlaging
Fra Fern & Co. Foto: Fern&Co
På Maison&Objet i september vil kokk- og delsektoren fokusere på teknologi som et middel for å forbedre matlagingskunsten, og la funksjon bli et middel for følelser. Her blir gastronomi en daglig forestilling, hvor design forsterker enhver opplevelse: å fortelle historien, tilberede, servere, nyte.
Hvert element blir et språk og en opplevelse – fra menyer til service og bestikk til gourmetgaver, matlaging og dekorasjon. Det er en form for overdrevet synestesi, hvor sansene responderer og reiser seg i et spill av teksturer i skjæringspunktet mellom ergonomi og estetikk.
Design blir stegene man skal følge i en koreografi av skjønnhet, gest og mening når man skaper hygge og arbeider med kunsten å servere et fantastisk måltid. Fordi matlaging bringer mennesker sammen rundt skjønnhet.
I hjertet av sektoren vil gourmetrommet fokusere på gourmetkreasjoner og kulinarisk savoir-faire: en ode til håndverk, der smak blir en opplevelse og gjestfrihet en kunstform.
«Maison&Objet gir oss muligheten til å møte våre leverandører av bestikk, kokekar og kjøkkenutstyr og oppdage deres nyeste produkter og innovasjoner.» Cédric Manuel, assisterende innkjøper i Printemps.
Fra Denise. Foto: Fern&Co
Fra DENISE. Foto: Denise
Fra Fern & Co. Foto: Fern&Co
Fra Francoise Paviot. Foto: Francoise Paviot
Fra Francoise Paviot. Foto: Francoise Paviot
Fra House of NUNU. Foto: House of NUNU