Å tenke nytt om en klassiker handler om å respektere og revitalisere

– og at det er nettopp dette Rosendahl gjør med introduksjonen av Grand Cru Nouveau.

Som navnet tilsier, setter Noveau-serien nytt røykfarget glass og mer taktile riller på merkevarens signaturdesign, elegant skiftende uttrykk, men opprettholder funksjonaliteten som alltid har vært Grand Crus DNA.

Vårens nyhet er altså ikke bare til salt og pepper, men kan brukes til alle typer krydder og har samtidig kvernen praktisk plassert i toppen for å unngå dryss på bordet.

Relatert innhold

13.06.2024Designbase.no

3daysofdesign: Common Ground Symposium x Ikea

13.06.2024Designbase.no

Imponerende doble Red Dot-utmerkelser for Zone Denmark

23.05.2024F&H Group AS

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fyller 70 år

13.05.2024Brix Design A/S

Sponseret

Innovative Isbrett

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til å blomstre

16.04.2024Designbase.no

Hamonoya er en ny distributør for Patisse

15.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Gode 79NORD-nyheter fra Morsø

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023