Å tenke nytt om en klassiker handler om å respektere og revitalisere

– og at det er nettopp dette Rosendahl gjør med introduksjonen av Grand Cru Nouveau.

Som navnet tilsier, setter Noveau-serien nytt røykfarget glass og mer taktile riller på merkevarens signaturdesign, elegant skiftende uttrykk, men opprettholder funksjonaliteten som alltid har vært Grand Crus DNA.

Vårens nyhet er altså ikke bare til salt og pepper, men kan brukes til alle typer krydder og har samtidig kvernen praktisk plassert i toppen for å unngå dryss på bordet.

Relatert innhold

26.07.2024Designbase.no

Et 250-årig veksteventyr

26.07.2024Designbase.no

Vi er gode på form og funksjon

26.06.2024Designbase.no

3daysofdesign: Jacob Jensen er rebranded og retolket

19.06.2024Designbase.no

Ny distribusjonsstrategi hos Microplane

10.06.2024Brix Design A/S

Sponseret

Viktigheten av en skarp kniv på kjøkkenet

27.05.2024Brix Design A/S

Sponseret

Sommerkos På Terrassen

23.05.2024F&H Group AS

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fyller 70 år

13.05.2024Brix Design A/S

Sponseret

Innovative Isbrett

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023