Tronskifte for Margrethe fra Rosti

Margrethe-bollen fra Rosti er en ekte designklassiker som i snart 70 år har gjort hverdagen enklere for generasjoner med sin unike kombinasjon av kvalitet og funksjonalitet. Nå varsler Rosti et tronskifte og ønsker en oppdatert versjon av kjøkkenklassikeren velkommen.

Foto: F&H Group

I tråd med tiden er den nye Margrethe-bollen produsert av et nytt, resirkulerbart plastmateriale. Materialet har de samme gode egenskapene som det tidligere materialet – og mer til. Bollen har blitt enda sterkere og mer knusesikker, og nå tåler den også mikrobølgeovn og fryser.

Sirkulær produksjon

I tillegg til den klassiske Margrethe-bollen brukes det nye materialet også til å produsere en stekeskje og en serveringsskje, begge på 30 cm, samt de klassiske kokeskjeene, som er tilgjengelige fra 19 til 30 cm – enkeltvis eller i sett med tre eller fire skjeer.

Designen er uendret, men det nye materialet har også den fordelen at det er kan resirkuleres når produktene – etter mange tiår – ikke lenger kan brukes. Materialet knuses, støpes om og brukes på nytt.

Strålende farger

Den nye versjonen fås i ti farger og åtte størrelser, og den kan kjøpes enkeltvis eller som ulike sett med matchende lokk. Blant de helt nye fargene finner vi elektrisk blå, rødbeter og lavendel.

Den nye Margrethe-bollen har den samme praktiske helletuten og sklisikre bunnringen som har gjort den populær i generasjon etter generasjon. Og du får naturligvis fem års garanti, som alle Rosti-produkter leveres med.

Mer fra...

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til å blomstre

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Skap sommerkos med HOLM

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

En solid versjon av en moderne klassiker

Copyright 2023