Tenk zero waste – Tenk Smith&Køster

Vil du være med på vår zero waste-bølge?

Foto: Smith&Køster

Smith&Køster utvikler og produserer hud- og hårpleieprodukter i Danmark, inkludert zero waste-produkter. Zero Waste betyr egentlig null avfall, så vi må se på hva vi kan gjøre for å ta vare på ressursene vi har. Litt har også sin plass i hverdagen, derfor kan en enkel endring i hverdagen være våre pleieprodukter.

Møt sjampo- og balsambaren

Vår sjampobar og balsambar er for deg som ønsker å redusere bruken av plast i hverdagen, uten å gå på kompromiss med pleien av håret. Vi bruker råvarer av god kvalitet for å sikre at du får det beste produktet. Når vi utvikler produkter, utvikler vi først og fremst for oss selv – på denne måten sikrer vi deg det beste! Hårproduktene er plastfrie, veganske og godkjent innenfor CG-metoden. Hårproduktene krever ikke tilvenning, da de er PH-balanserte, fri for sulfater SLS/SLES, parabener og silikon. Serien består av tre varianter – Moisture, Protein og Neutral.

I tillegg til sjampo og balsam produserer vi en rekke andre produkter under samme kategori.

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Råvare med omhu

Vi bruker råvarer som ikke bare er naturlige, men som er dyrket og utvunnet på en måte som kommer miljø, samfunn og mennesker til gode. Vi bruker duft fra eteriske oljer, som kommer fra ekstrakter av planter, urter og trær. Alle våre såper er selvfølgelig 100% håndberørte og håndkuttede.

Vi bruker mest mulig råvarer fra Danmark og gjerne lokalt. Imidlertid kan ikke alle råvarer produseres i Danmark, og derfor ønsker vi å hente råvarer der det er fornuftig.

Kokosoljen vår kommer fra Tanzania, hvor vi støtter økologiske bønder. Vi mottar derfor produktet i sin reneste form for vår produksjon av håndlagde produkter.

Ta del i å bruke produkter som ikke bare er bra for deg, men vår felles fremtid.

Se vår produktkatalog her

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Formland autumn 2024 - et univers av opplevelser

Utstillere og innkjøpere handler, nettverker og deler kunnskap, og besøkende kan boltre seg i trendinstallasjoner, foredrag, workshops og arrangementer når MCH Messecenter Herning åpner dørene til Formland Autumn fra 17.-19. August.

Formland kan denne gangen feire 40-årsjubileum og messe nr. 80, og det vil skje med 10 konsepthaller, mer enn 400 danske og utenlandske utstillere og over 50 foredrag, workshops og arrangementer som er med på å samle interiør- og designbransjen, og som gir forhandlere ny inspirasjon og kunnskap de kan ta med seg hjem. På Formland er det ikke noe overordnet tema, for det handler i stor grad om livsstil på tvers av områdene. Derfor inneholder programmet et veritabelt overflødighetshorn av estetiske og kreative nyheter innen områder som «Interiør», «Spisestue», «Hage», «Utendørs», «Smak» og det splitter nye «Smykker».

Vi ser på trenden, denne gangen kalt "Maison Ikigai", som henter inspirasjon fra en japansk filosofi og ordet ikigai, som er en kombinasjon av Iki (å leve) og Gai (verdier, verdi eller fornuft), har vi tatt en snakk med Anette Eckmann om hennes arrangementsområde «Farm Living - Cozy Country Christmas», og vi gir en god oversikt over de mange spennende og lærerike foredragene på Speak Up scenen. Så se frem til å bli inspirert...

17.06.2024Smith&Køster

Sponseret

Tenk zero waste – Tenk Smith&Køster

14.06.2024Smith&Køster

Sponseret

Hvorfor velge Smith&Køster?

Copyright 2023