Hvorfor velge Smith&Køster?

Hudpleie med omtanke

Foto: Smith&Køster

I en tid hvor mange er ute etter renere og miljøvennlige alternativer, kommer Smith&køster med hudpleieprodukter som viser deres kjærlighet og lidenskap for det naturlige. Bak Smith&Køster står mor og datter som startet sammen for 4 år siden med ønske om en liten veistall, til i dag hvor produksjon og lager er i noe større lokaler, i vakre landlige omgivelser. Vår misjon er å lage hudpleie- og velværeprodukter som ikke bare tar vare på huden, men også tar hensyn til miljøet – det kaller vi hudpleie med omtanke.

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Foto: Smith&Køster

Vi tilbyr et bredt utvalg av håndlagde danske velværeprodukter som inkluderer alt fra fotbadesalt, kroppsskrubb, hårpleieprodukter, badebomber, dusjdampere, håndsåper, soyalys og mye mer. Hvert produkt er designet for å skjemme bort og gi næring til huden samtidig som det fremmer en følelse av velvære. Produktene er basert på naturlige ingredienser med råvarer av beste kvalitet, og uten unødvendige tilsetningsstoffer og flere av produktene er veganske og med økologiske råvarer.

Utviklingen fortsetter – vi elsker å bruke tid på å lage de beste og mest naturlige produktene som ikke bare er bra for deg, men også for miljøet og vår felles fremtid. Reisen vår har så vidt begynt – Vil du bli med oss?

Se vår produktkatalog her

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Formland autumn 2024 - et univers av opplevelser

Utstillere og innkjøpere handler, nettverker og deler kunnskap, og besøkende kan boltre seg i trendinstallasjoner, foredrag, workshops og arrangementer når MCH Messecenter Herning åpner dørene til Formland Autumn fra 17.-19. August.

Formland kan denne gangen feire 40-årsjubileum og messe nr. 80, og det vil skje med 10 konsepthaller, mer enn 400 danske og utenlandske utstillere og over 50 foredrag, workshops og arrangementer som er med på å samle interiør- og designbransjen, og som gir forhandlere ny inspirasjon og kunnskap de kan ta med seg hjem. På Formland er det ikke noe overordnet tema, for det handler i stor grad om livsstil på tvers av områdene. Derfor inneholder programmet et veritabelt overflødighetshorn av estetiske og kreative nyheter innen områder som «Interiør», «Spisestue», «Hage», «Utendørs», «Smak» og det splitter nye «Smykker».

Vi ser på trenden, denne gangen kalt "Maison Ikigai", som henter inspirasjon fra en japansk filosofi og ordet ikigai, som er en kombinasjon av Iki (å leve) og Gai (verdier, verdi eller fornuft), har vi tatt en snakk med Anette Eckmann om hennes arrangementsområde «Farm Living - Cozy Country Christmas», og vi gir en god oversikt over de mange spennende og lærerike foredragene på Speak Up scenen. Så se frem til å bli inspirert...

17.06.2024Smith&Køster

Sponseret

Tenk zero waste – Tenk Smith&Køster

14.06.2024Smith&Køster

Sponseret

Hvorfor velge Smith&Køster?

Copyright 2023