Stemningsfulle øyeblikk med Lyngby Glas

Nå ønsker Lyngby Glas våren velkommen med nye, flotte highball- og whiskyglass i den vakre Sorrento-serien.

Estimert leveringsdato: februar 2023.

Vakre Sorrento, som har gitt navn til den fargerike serien fra Lyngby Glas, ligger i Sør-Italia. Og selv om vi ikke har fått sør-italienske temperaturer i det høye nord ennå, skaper Sorrento-nyhetene en varm og innbydende atmosfære allerede tidlig på våren.

Elegant nytelse

Med sin klassiske fasong og sitt karakteristiske mønster fører det nye Sorrento-whiskyglasset tankene til elegante møterom og eksklusive barer i 1960-tallets New York.

Men man trenger ikke å være whiskykjenner for å nyte de gjennomfargede glassene som passer perfekt på ethvert bord. Glassene er også godt egnet som vannglass og til å servere for eksempel et glass forfriskende bringebær- eller hylleblomstsaft.

Flotte fasetter

I likhet med whiskyglassene er de nye highballglassene laget av gjennomfarget glass, og enten man nyter en scotch whisky eller en deilig longdrink, reflekterer glassenes flotte fasetter lyset på en vakker måte.

Både highball- og whiskyglassene selges i sett med fire stykker, og de finnes i fargene amber, grønn, blå og pink og smoke. Whiskyglassene rommer 32 cl, og highballglassene rommer 38 cl – og i likhet med resten av Sorrento-serien er glassene perfekte når du vil skape stemningsfulle øyeblikk.

Mer fra...

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til å blomstre

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Skap sommerkos med HOLM

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

En solid versjon av en moderne klassiker

15.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Gode 79NORD-nyheter fra Morsø

Copyright 2023