Sommerens friske pust fra Villa Styles

Ønsk sommeren velkommen med fargerike skåler og vaser i munnblåst og farget glass som fanger blikket med sin moderne og enkle form. Villa Styles fra Villa Collection Denmark presenterer også kunstige blomster som er fanget i et øyeblikk av evig skjønnhet.

Foto: F&H Group

Sommeren er en tid for farger og fornyelse i hjemmet, og Villa Styles forstår dette til perfeksjon. De nye, vakre vasene og skålene i munnblåst og farget glass bringer både fargerik skjønnhet og unikt håndverk inn i stuene våre. 

Skjønnhet i glass
Det er detaljene som teller. Det enkle og iøynefallende designet med en smal bunn som elegant utvider seg til en bred, åpen topp  en moderne form som fanger blikket og vekker oppmerksomhet. De myke, avrundede kantene gir et innbydende og skånsomt uttrykk, mens den subtile blandingen av varme farger skaper en vakker atmosfære i rommet.

Slutt på visne blomster
Villa Styles er også klar med kunstige orkideer og hortensiaer som er så naturtro at du nesten glemmer at de ikke er friske - for selv om friske blomster er vakre, er skjønnheten deres også kortvarig. 

Villa Styles kunstige blomster er designet for å fange og gjenskape blomstenes naturlige skjønnhet og nyanser, og krever ikke samme vedlikehold som friske blomster for å bevare sin dekorative sjarm.

Mer fra...

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til å blomstre

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Skap sommerkos med HOLM

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

En solid versjon av en moderne klassiker

Copyright 2023