Snitt opp kvaliteten med Blomsterbergs

Noen kaller det brødskalpell, andre kaller det snittekniv. Kjært barn har mange navn, inkludert den nye snittekniven fra Blomsterbergs.

Kniven er helt i tråd med Mette Blomsterbergs sikre sans for kvalitet og detaljer, og den gir surdeigsbrød, bagetter og annet bakverk et elegant løft.

Snitt hjelper brødet med å åpne seg og heve som det skal, og enkelte former for snitting kan også gi et lettere brød. Med å snitte i brødet handler ikke minst om å gi det karakter, og hvordan man snitter brødet sitt, er faktisk en slags signatur som gir brødet et gjenkjennelige utseende.

Perfekt presisjon

Med den nye snittekniven fra Blomsterbergs kommer alt fra loff til filone, det flotte italienske brødet med spisse ender og skrå snitt, til å skille seg ut fra mengden.

Den elegante, skarpe snittekniven er skapt for å utføre perfekte og nøyaktige snitt, slik at du enkelt kan lage flotte mønstre og sirlige dekorasjoner i deigen.

Elegant gave

Som alltid er funksjonaliteten på topp, og samtidig har snittekniven en elegant og eksklusiv design. Den er laget av eik og har en fin stropp av skinn, som gjør det enkelt å henge den opp på kjøkkenet, slik at du alltid har den for hånden.

Kniven er 19,3 cm lang, og den leveres med fem blader og sikkerhetshette. Det er en elegant gaveidé til enhver vert eller vertinne, som i likhet med Mette Blomsterberg er opptatt av trivsel, nytelse og knivskarp kvalitet.

Mer fra...

23.05.2024F&H Group AS

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fyller 70 år

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Kunsten å dekke et innbydende bord

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nyt sommeren i god stil fra Luigi Bormioli

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

Copyright 2023