Slik skaper du den perfekte balkongen!

Rustas nyheter gjør det enkelt å dyrke planter, spise god mat og omgås på balkongen. Start planleggingen.

Rusta har nyheter for balkongen. Fra stilige salongmøbler og små spisebord, til utendørstekstiler, dyrkingstilbehør og solcellebelysning i artig design.


Tiden da balkongen bestod av ett lite bord og to stoler er forbi. Stadig flere ønsker personlige dekorasjoner, selv på små arealer, noe som krever plasseffektive utemøbler. Loungenyheten Athen er et pent og stilig møbel,
akkurat som Amsterdam-modellen. Dette er takket være moduler som kan skreddersys etter område og behov. For en litt større balkong er Valencia hvilestol med tilhørende bord perfekt for et avslappende øyeblikk.


Gi rom for grønne planter
Interessen for hjemmedyrking øker stadig, og du vil derfor finne mer plantetilbehør og flere stilige potter blant Rustas nyheter i år. Med plantehyller og krukker blir urter og blomster raskt en del av innredningen.
Utendørsputer og sitteputer gjør det enkelt å gi balkongen et løft. Rusta supplerer utvalget med flere fine mønstre – perfekt for de som vil ta med den personlige interiørstilen sin til uteplassen.
Tryll bort det harde balkonggulvet ved hjelp av gulvplater i FSC-sertifisert akasie og et stilig utendørsteppe. Legg til solcellebelysning og nyt balkongen, selv når solen har gått ned. I år er det mange modeller av lenker, lanterner, rislamper, katter og lekne figurer, som gjør livet utendørs litt ekstra moro!

Nyhetene er klare fra uke 5.


Om Rusta
Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter med bredt utvalg. Bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, og hage.
Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Relatert innhold

16.07.2024Designbase.no

Ekspert: Få kontroll over IT-systemet ditt før ferien og unngå svindel

12.07.2024Designbase.no

Økning i konkurser i juni

11.06.2024Designbase.no

Kolon og ByLogstrup i nytt samarbeid

29.05.2024Designbase.no

UMAGE vinner årets Red Dot designpris

24.05.2024Designbase.no

Foranløpere i den sirkulære omstillingen

17.04.2024Designbase.no

Nytt AI-verktøy kan utstyre forbrukere med IKEA-møbler

11.04.2024Designbase.no

Nytt produkt skal kunne erstatte skinn i tekstilproduksjon

21.03.2024Designbase.no

Light + Building i samarbeid med amerikanske LightFair

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023