Sammenleggbar nyhet med innebygd frihet

DISC-serien fra Zone Denmark inkluderer tre nye designer for den urbane nomaden.

Foto: F&H Group

Her kombineres kompromissløs enkelhet og moderne mobilitet på en vakker måte. Det spesielle med DISC-seriens tre møbler – bord, benk og krakk – er at de kan legges sammen i en håndvending. Med DISC kan du nå utnytte balkonger, altaner og små, oversette oaser i hagen. Det er enkelt å finne frem kaffen når vårsolen plutselig titter frem. Du kan enkelt gjøre plass til en ekstra gjest ved bordet. Kort sagt – du kan se frem til et liv med mer fleksibilitet og frihet året rundt.

Bord og benk med tilvalgsmuligheter

DISC-bordet er 70 cm i diameter, og det er laget av pulverlakkert stål, noe som gjør det både værbestandig og vedlikeholdsfritt. Du bestemmer selv om du vil bruke det på terrassen, balkongen eller kontoret. Benken er av samme materiale, og med sete som er 80 cm bredt, er den perfekt for to personer. Til tross for sin lette konstruksjon er den robust i bruk. Det gjør den perfekt for både balkonger i byen og på terrassen på hytta. I likhet med bordet er benken sammenleggbar, slik at den er enkel å flytte eller pakke sammen når vinteren nærmer seg. Du kan også invitere den inn i gangen eller stua og bruke den til små glass eller planter.

Ikonisk krakk

Den trebente krakken kan enkelt flyttes rundt. Når den ikke er i bruk, kan setet slås opp og krakken klappes sammen. Plassbesparende og praktisk. Det runde setet og den enkle rammen har et nærmest ikonisk utseende. Krakken er laget av pulverlakkert stål, slik at den tåler livet både innendørs og utendørs. Den kan brukes for seg selv eller sammen med bordet og benken fra samme serie.

DISC-serien er designet av Mavro//Lefèvre-teamet og er patentsøkt. Patentsøkt nr.: PA 2022 70385.

Serien selges i ledende jernvareforretninger, varehus og design- og livsstilsbutikker. Hvis du vil ha mer informasjon om de tre designene eller finne nærmeste forhandler, kan du kontakte Zone Danmark på telefon +45 89 28 13 00.

Mer fra...

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til å blomstre

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Skap sommerkos med HOLM

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

En solid versjon av en moderne klassiker

Copyright 2023