Søritaliensk stemning fra Lyngby Glas

Lune vårlunsjer på terrassen og lange, lyse sommerkvelder nærmer seg. Med vakre nyheter fra den fargerike serien Sorrento, som i likhet med byen med samme navn er selve symbolet på den søritalienske stemningen, ønsker Lyngby Glas lyset velkommen.

Estimert leveringsdato: februar - mars 2023.

Med sine raffinerte mønstre og sin fargerike design er Sorrento en elegant kombinasjon av tidens trender og klassisk eleganse. Nå lanserer Lyngby Glas en rekke nye skåler og fat i serien som er utviklet for å være en motvekt til det enkle, nordiske uttrykket når bordet skal dekkes.

Fra snacks til sorbet

En av nyhetene er en skål med diameter på 12 cm, som er ekstra velegnet til å servere alt fra snacks til sorbet – eller en fristende forrett.

Den delikate salatbollen med diameter på 24 cm er også ny – og den er like elegant om du fyller den med sommerens frukter eller nypoteter som om du fyller den med salat. I likhet med resten av serien er den skapt av gjennomfarget glass, og den finnes i en flott grønn, blå eller gjennomsiktig versjon.

Et fat fylt med solskinn

Sorrentos karakteristiske mønster går naturligvis også igjen på det nye, flotte fatet som presenterer både fersk fisk og forskjellige tapasretter på en vakker måte. Fatet er 30 cm i diameter, og i likhet med den store bollen finnes det i klart glass samt i fargene grønn og blå. Som resten av Sorrento-serien bidrar den søritalienske stilen til å skape solskinnsstemning på ethvert bord.

Mer fra...

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til å blomstre

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Skap sommerkos med HOLM

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

En solid versjon av en moderne klassiker

15.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Gode 79NORD-nyheter fra Morsø

Copyright 2023