Rosti skjærer gjennom med høy kvalitet

En av vårens nyheter fra Rosti er Emma, en elegant serie ostehøvler og kniver som med sin imponerende funksjonalitet ikke bare gjør det enkelt å skjære osten, men som også fremstår med høy kvalitet takket være det estetiske uttrykket. Det prisbelønte designstudioet VE2 står bak det nye produktet.

Foto: F&H Group

En stilren nordisk design som balanserer estetikk og funksjonalitet på en elegant måte – det er Emma. Det enkle uttrykket i redskapenes veldesignede og svært funksjonelle håndtak er den røde tråden i serien, som vil være en fryd på ethvert veldekket bord – både til hverdag og fest.

Kvalitet som varer

EMMA-serien er utviklet av det Aarhus-baserte designstudioet VE2, som ble grunnlagt i 2007 av Morten Lauritzen og Hugo Dines Schmidt. De er begge utdannet industridesignere fra Arkitektskolen i Aarhus, og de leder fortsatt studioets ambisiøse og lidenskapelige designteam.

Fokuset for VE2 var å skape et enkelt, skandinavisk og holdbart uttrykk og en design som sørger for at brukeren får både estetisk og funksjonell merverdi.

Flotte vårnyheter

I tillegg til den gode kvaliteten der eleganse og funksjonalitet forenes i det komfortable håndtaket, kjennetegnes Emma av et vakkert, men diskret helhetsuttrykk. En design som passer perfekt på det skandinaviske frokost-, lunsj- eller middagsbordet.

Emma er laget av solide materialer som rustfritt stål og plast og tåler oppvaskmaskin, og denne vårnyheten fra Rosti leveres med fem års garanti.

Mer fra...

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til å blomstre

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Skap sommerkos med HOLM

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

En solid versjon av en moderne klassiker

Copyright 2023