Rød desembermoro

Servietter og lys er med på å skape akkurat den rette julestemningen

Foto: Vinding Et Co

Jul er ikke jul uten å fylle hjemmet med både levende lys, kos og hjemmebakst. Gjør din juleestetiske med våre nye vakre scenelys i rød lakk. Det gir en vakker eleganse til hjemmet ditt, hvor gløden fra flammen reflekteres i det vakre lakkerte lyset.

Med vårt produktutvalg fra Ihr har du alt du trenger for å servere dine varme, hjemmelagde måltider, ev. på en serviett av det vakre enkeltmotivet.

Med våre produkter får du både den vakre estetikken og et elegant hjem, som danner rammen for en koselig desember.

god jul

Se vår hjemmeside for dekorasjoner til andre høytider

Besøk oss på vår stand på:

Formland - 17.-19. august 2024 - Stand K 8370

Oslo Design Fair - 28.-30. august 2024 - Stand D02-22

Formex - 27.-29. august 2024 - Stand A05-30

Foto: Vinding Et Co

Foto: Ihr

Foto: Ihr

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Formland autumn 2024 - et univers av opplevelser

Utstillere og innkjøpere handler, nettverker og deler kunnskap, og besøkende kan boltre seg i trendinstallasjoner, foredrag, workshops og arrangementer når MCH Messecenter Herning åpner dørene til Formland Autumn fra 17.-19. August.

Formland kan denne gangen feire 40-årsjubileum og messe nr. 80, og det vil skje med 10 konsepthaller, mer enn 400 danske og utenlandske utstillere og over 50 foredrag, workshops og arrangementer som er med på å samle interiør- og designbransjen, og som gir forhandlere ny inspirasjon og kunnskap de kan ta med seg hjem. På Formland er det ikke noe overordnet tema, for det handler i stor grad om livsstil på tvers av områdene. Derfor inneholder programmet et veritabelt overflødighetshorn av estetiske og kreative nyheter innen områder som «Interiør», «Spisestue», «Hage», «Utendørs», «Smak» og det splitter nye «Smykker».

Vi ser på trenden, denne gangen kalt "Maison Ikigai", som henter inspirasjon fra en japansk filosofi og ordet ikigai, som er en kombinasjon av Iki (å leve) og Gai (verdier, verdi eller fornuft), har vi tatt en snakk med Anette Eckmann om hennes arrangementsområde «Farm Living - Cozy Country Christmas», og vi gir en god oversikt over de mange spennende og lærerike foredragene på Speak Up scenen. Så se frem til å bli inspirert...

Mer fra...

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Hvem er Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Rød desembermoro

18.08.2021Vinding et co A/S

Sponseret

Vi deltager på Oslo Design Fair

05.05.2021Vinding et co A/S

Sponseret

Livestream vores showroom

08.07.2020Vinding et co A/S

Sponseret

Autumn/Christmas 2020

Copyright 2023