Hvem er Vinding Et Co?

Vet du hvor det mangler noe for å gjøre borddekkingen helt perfekt?

Foto: Lasse Hyldager

Her på Vinding finner du blant annet flotte servietter fra Ihr, samt lys, i alle farger og fasonger. Ihr er en bedrift i Tyskland, som med egen designavdeling sørger for at den nye sesongen med servietter følger tidens trender og farger.
Lysene våre er av høy kvalitet og med vårt store utvalg av farger har du muligheten til å gjøre bordet ditt helt personlig ved å velge de fargene du synes er vakre. I vårt belysningssortiment tilbyr vi blant annet kronelys, økologiske lys, blokklys og våre splitter nye gulvlys i både overdypet og lakkert, samt mange flere.

Foto: Ihr

Foto: Lasse Hyldager

Foto: Ihr

Foto: Ihr

I tillegg har vi flotte bordløpere i forskjellige materialer, slik at du kan tilpasse ditt personlige uttrykk til din borddekking. Vi tilbyr også lysestaker, borddekorasjoner og andre dekorative produkter for å sette den siste touchen til borddekkingen din.
Med våre produkter mangler ingenting på det vakkert dekkede bordet!
Finn produktene våre på nettsiden vår: www.vindingetco.dk

Utforsk vårt store sortiment og bli inspirert - du finner oss på Formland 17.-19. august på stand: K 8370.
Eller du kan bestille et besøk til vårt showroom i Grindsted, som pusses opp hvert halvår.

Fakta

  • Vinding Et Co har eksistert siden 1990 og bygget opp en ledende posisjon innen servietter og stearinlys.
  • Vinding Et Co er eksklusiv distributør av Ihr-servietter i hele Norden.
  • Våre produkter selges i både Danmark, Norge og Sverige til utvalgte detalj-/fagbutikker.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Formland autumn 2024 - et univers av opplevelser

Utstillere og innkjøpere handler, nettverker og deler kunnskap, og besøkende kan boltre seg i trendinstallasjoner, foredrag, workshops og arrangementer når MCH Messecenter Herning åpner dørene til Formland Autumn fra 17.-19. August.

Formland kan denne gangen feire 40-årsjubileum og messe nr. 80, og det vil skje med 10 konsepthaller, mer enn 400 danske og utenlandske utstillere og over 50 foredrag, workshops og arrangementer som er med på å samle interiør- og designbransjen, og som gir forhandlere ny inspirasjon og kunnskap de kan ta med seg hjem. På Formland er det ikke noe overordnet tema, for det handler i stor grad om livsstil på tvers av områdene. Derfor inneholder programmet et veritabelt overflødighetshorn av estetiske og kreative nyheter innen områder som «Interiør», «Spisestue», «Hage», «Utendørs», «Smak» og det splitter nye «Smykker».

Vi ser på trenden, denne gangen kalt "Maison Ikigai", som henter inspirasjon fra en japansk filosofi og ordet ikigai, som er en kombinasjon av Iki (å leve) og Gai (verdier, verdi eller fornuft), har vi tatt en snakk med Anette Eckmann om hennes arrangementsområde «Farm Living - Cozy Country Christmas», og vi gir en god oversikt over de mange spennende og lærerike foredragene på Speak Up scenen. Så se frem til å bli inspirert...

Mer fra...

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Hvem er Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Rød desembermoro

18.08.2021Vinding et co A/S

Sponseret

Vi deltager på Oslo Design Fair

05.05.2021Vinding et co A/S

Sponseret

Livestream vores showroom

08.07.2020Vinding et co A/S

Sponseret

Autumn/Christmas 2020

Copyright 2023