Realxound

Med vårt arbeid bringer vi et øyeblikk med avslapning inn i hverdagen til alle våre kunder. I henhold til Maxim "Et sunt sinn i en sunn kropp" sikrer vi at folk har det bra. Hvert produkt appellerer til sansene og gir intuitiv avslapning. Vår filosofi er å gjøre verden mer harmonisk for alle. Vi kaller dette: Følelses Lyd Prinsippet

Vi er svært fornøyd med at produktene våre gir avslapning og smilende ansikter over hele verden. For i livet er det ofte de små tingene som gjør en forskjell. Et smil kan flytte fjell. Og dette er bare en positiv effekt som vi får til med vårt FØLLELYD-prinsipp.

Avslapping har makt til å formere seg. Det er derfor vi går foran med et godt eksempel og jobber i teamene våre og med partnerne våre like avslappet som vi behandler kundene våre. FØL LYD har blitt en livsstil for oss, noe vi gjerne gir videre.

Det er derfor hvert Relaxound-produkt inviterer deg til å oppdage en smak av denne positive holdningen til livet og til å bli en del av et voksende fellesskap som ganske enkelt oppnår mer på en avslappet måte. Fordi FEEL SOUND går langt utover bare å føle seg bra: avslappet kommer lenger!

3 Kjerneverdier Av Føl Lyd Prinsippet
Vi har definert tre kjerneverdier i FØL LYD-prinsipp gjenspeiles i våre daglige handlinger: Ro, respekt og effektivitet. De minner oss på hva som er viktig for oss og hva vi står for. Hvert Relaxound-produkt må måles mot dem, akkurat som våre handlinger, hver dag.

Ro
Med sinnsro slapper kropp og sinn av. Det er grunnlaget for ekte velvære –
og lar oss bli inspirert og inspirerende.

Når vi er rolige, fokuserer vi på det vesentlige. Fordi forhastede reaksjoner bringer deg ingen vei. Vi tar oss god tid og lytter nøye for å finne optimale løsninger. Denne kommunikasjons kunsten er grunnlaget for gjensidig suksess. Hun skaper tillit og dyrker et respektfullt samarbeid som sikrer en mer effektiv arbeidsflyt på alle områder.

Respekt
Alle fortjener respekt og møte i øyehøyde.
Dette sikrer at vi fungerer som et sosialt fellesskap.

De som føler seg respektert, føler seg forstått. Denne tryggheten er grunnlaget for å komme videre sammen. Alle stoler på den andres kompetanse: i teamet og utover. Respekt er uavhengig av hierarkier; det forenkler samarbeidet for alle. Slik kommer vi inn i flyten og er en del av noe større. Det skaper tilfredshet og er veldig effektivt.

Effektivitet
Å være effektiv: For oss betyr det å fokusere på de viktigste oppgavene
å jobbe sammen. Slik oppnår du mest.

En effektiv måte å jobbe på gjør at vi enkelt kan lykkes. Det er inspirerende, gir mening og sparer tid og ressurser. Fremfor alt sparer effektivitet oss imidlertid for én ting: stress. Selvfølgelig sparer vi ikke "for enhver pris". Vi er effektive på lang sikt. Det betyr: Effektiviseringstiltak gir mening for oss hvis alle tjener på det og vi kan gjøre mer med mindre innsats.

Ønsker du å bli forhandler av disse flotte produktene ta kontakte med oss i Living & Dining as, å hør med oss hva vi kan tilby dere, eller hør mer her.

Relatert innhold

23.05.2024Designbase.no

Møt en av designbransjens verdensstjerner

22.05.2024Designbase.no

Kunnskapsdeling på Nordstil Forum

21.05.2024Designbase.no

Eventyrlig inngang på årets Formex

21.05.2024Designbase.no

Unge talentfulle nordiske designere hedres over hele verden

14.05.2024Designbase.no

Koelnmesse i nytt samarbeid med Colombias ledende designmesse

14.05.2024Designbase.no

Her er årets ledende norske designbedrifter

09.05.2024Designbase.no

Habitare og Helsinki Design Week går sammen for langsiktig samarbeid

08.05.2024Designbase.no

Ny hjemmekolleksjon fra Home by Ilse Jacobsen

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023