PYNT OPP TIL JUL MED SÖDAHL

I hjemmet kan festlige duker og borddekk som pynter spisebordet på en vakker måte bidra til julegleden, og under juletreet kan et koselig juletrepledd komplettere det pyntede treet. I tråd med høytiden er Södahl klar med nye kolleksjoner som skaper den perfekte rammen for dine juletradisjoner år etter år.

Foto: F&H Group

ET KJÆRT GJENSYN MED JULEBRODERI 
Julestemningen sprer seg helt inn i spisestuen med Christmas Hearts Embroidery. Små broderte julehjerter pryder nå også en ny rund duk og matchende bordservietter, perfekt for koselige julemøter med familien.  

Julen er en tid fylt med tradisjoner, og med Christmas Hearts Embroidery har du muligheten til å starte en ny en av slagsen: å dekke bordet med en ny duk eller borddekke. Velg mellom den elegante runde duken eller de sjarmerende bordserviettene dekorert med julebroderi i klassiske julefarger. Både duk og borddekkeservietter er i 100 % bomull og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. 

BILDETEKST: 
2 stk. borddekkeservietter Christmas Hearts Embroidery fra Södahl, 33 x 48 cm, 129,95 kr. 

BILDETEKST:
Christmas Hearts Embroidery-duk fra Södahl, diam. 180 cm, 499,95 kr.

BILDETEKST: 
Julehjerter Broderi fra Södahl består allerede av duker i ulike lengder og servietter i stoff. 

ET TEPPE TIL JULETREET
I den elegante kolleksjonen Christmas Hearts Embroidery finnes det også et klassisk juletrepledd som passer perfekt under treet. Det runde teppet er 100 % bomull og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. 

Med sin lette og myke tekstur skaper juletreteppet en koselig atmosfære i stuen. Teppet blir midtpunktet for familiehygge og julestemning - det er her gavene plasseres med omhu og innbyr til hyggelige stunder rundt treet. 

BILDETEKST:
Juletrepledd Christmas Hearts Embroidery fra Södahl, diam. 110 cm, 299,95 kr.

STRIPETE ELEGANSE 
Statement Stripe er klassiske striper med brede og ensartede linjer. Dukkene er laget av bomulls- og jutefibre og har et sjarmerende og litt rustikt uttrykk som passer perfekt til den koselige juletiden. Med to nye farger, rød og kaffebrun, blir Statement Stripe-dekkeserviettene et varmt og innbydende element på julebordet. 

BILDETEKST: 
2 Statement Stripe-servietter fra Södahl, 33 x 48 cm, 129,95 DKK Finnes i to nye farger: Rød og Kaffebrun. 

TELL NED TIL JUL
Som navnet antyder, er juledagsduken dekorert med tall fra 1 til 24. Hver dag er kjærlig illustrert med akvarelltegninger av julens gleder - fra stearinlys, gaver, misteltein, brev til julenissen, sukkerstokker, nisser, strikkede votter og mye mer. 

Tegningene, som er vakkert digitaltrykt på duken, gjør hver dag i desember til en koselig nedtelling. Juledagsduken er 100 % bomull og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. 

Mer fra...

28.06.2024F&H Group AS

Sponseret

BORDETS NYE KLASSIKER FRA LYNGBY GLAS

27.06.2024F&H Group AS

Sponseret

KOM I JULESTEMNING MED HOPTIMIST

26.06.2024F&H Group AS

Sponseret

PYNT OPP TIL JUL MED SÖDAHL

23.05.2024F&H Group AS

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fyller 70 år

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Kunsten å dekke et innbydende bord

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nyt sommeren i god stil fra Luigi Bormioli

Copyright 2023