PURE MOLE er et sobert 24-delers bestikksett med lun glamfaktor.

Tegnet av interiørdesigneren Halvor Bakke

Foto Magnor Glassverk.

Dette nye bestikket er en videreføring av Pure Black og Pure Champagne. PURE var Magnors første bestikkserie, og serien er nå utvidet med en tidsriktig og trendy MOLE coating.
PURE er inspirert av naturens renhet og har et designuttrykk som passer perfekt i nordiske hjem. Bestikket er tilpasset i størrelse og stort nok til dagens tallerkener. PURE er moderne og tidløst, stramt og maskulint, og er samtidig trendy med det nye muldvarp-fargede utseendet.
Inspirasjonen til fargen MOLE, som betyr muldvarp, har Halvor Bakke hentet fra sitt interiørunivers. Her valgte han de gyllne og varme muldvarp-tonene fra fargekartene og overførte de til bestikk. Fargenyansen MOLE er dempet og skaper harmoni. Den passer perfekt til dagens uttrykk på serviser, og vil garantert bli en pryd på bordet
PURE MOLE kommer som 24-delers gavesett bestående av seks kniver 242 mm, seks gafler 222 mm, seks skjeer 226 mm og seks teskjeer 148 mm i eksklusiv matt muldvarpfarget coating. Dette er et kvalitetsbestikk i den aller høyeste stålkvaliteten 18/10. Delene er massive og støpt i et helt stykke uten skjøter. Designet er gjennomført ned til hver minste detalj, og skiller seg fra mengden med sitt luksuriøse og rene design. Alle deler har merkevaresignatur og kommer i lekre gaveesker. Delene skylles etter bruk og vaskes skånsomt i oppvaskmaskin.
Magnor.no

Halvor Bakke er anerkjent interiørdesigner og hele Norges interiørkonge som programleder i "Eventyrlig Oppussing". Han har designet interiør, møbler, fargekart, tapeter, sengetøy, kjøkken, bad og hytter. .

Relatert innhold

16.07.2024Designbase.no

Ekspert: Få kontroll over IT-systemet ditt før ferien og unngå svindel

12.07.2024Designbase.no

Økning i konkurser i juni

26.06.2024F&H Group AS

Sponseret

PYNT OPP TIL JUL MED SÖDAHL

06.06.2024J.A Sundqvist AB

Sponseret

På tide å grille

28.05.2024Familianna Denmark ApS

Sponseret

Familianna: En blanding av dansk design og spansk inspirasjon

29.04.2024Designbase.no

Kay Bojesen inspirerer på Roskilde

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Porselen er viktig

29.04.2024Dottir Nordic Design

Sponseret

Hos Dottir Nordic design er «å gjøre en innsats» en dyd – også når du skal dekke

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023