Porselen er viktig

Porselen skaper sin helt egen stil

Foto: Rosenthal/Hamonoya

Porselen er sentralt for å skape et unikt og vakkert dekket bord. Det er her du kan skape ditt helt eget uttrykk, og det er med på å skape rammene for historien og stemningen som skal formidles.

Med 140 års erfaring innen porselensproduksjon har Rosenthal sementert sitt rykte som et av verdens ledende merkevarer innen borddekking og interiørdesign. Fra de klassiske formene til de mest innovative mønstrene og fargene, hvert stykke porselen fra Rosenthal er et kunstverk i seg selv, laget med omhu og oppmerksomhet på detaljer.

Serien favner alt fra det elegante og minimalistiske til det dristige og kunstneriske, og dermed kan alle skape akkurat det uttrykket i en borddekking de ønsker.

Brilliance Grand Air - enkel og elegant. Serien har et minimalistisk uttrykk, samtidig som den presser normene litt med sitt vakre og lette blomsteruttrykk, som inviterer til å feire vår og sommer.

Det er den sveitsiske tekstildesigneren Regula Stüdli som står bak blomstermotivet «Grand Air», og serien inneholder alle slags porselen som kan tenkes å brukes til et pent dekket bord. Alt fra tallerkener til kaffekannen.

Fleurs Sauvages inviterer til sommerstemning ved bordet. Serien er også designet av Regula Stüdli basert på naturens ville blomster. Serien inneholder alt fra sukkerskåler til salatskåler, slik at du kan skape et vakkert uttrykk.

Fleurs des Alpes – Her kombineres et minimalistisk design med vakkert dekorerte alpeblomster, og med de mange designene kan bordet få et interessant og lekent uttrykk.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det vakkert dekkede bordet

Vakkert design, funksjonalitet, nye trender og spennende farger samles på det vakkert dekkede bordet. Her kan du dekke til med rå keramikk, pastellfargede fine tallerkener og glass laget av resirkulerte materialer, for det handler om å skape et personlig uttrykk – i butikkene og i hjemmet, hvor alt fra tallerkener og glass står med bestikk og tekstiler og spennende designelementer som vaser, lysestaker med mer som kan stå som kronen på verket. Men det vakkert dekkede bordet inkluderer også funksjonelle og estetiske serveringsfat, boller og tilbehør.

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Porselen er viktig

29.04.2024Hamonoya ApS

Sponseret

Et minimalistisk nordisk uttrykk

12.05.2022Hamonoya ApS

Sponseret

Microplanes smukke 2-i-1 trøffeljern

27.04.2022Hamonoya ApS

Sponseret

Den ikoniske Zester fra Microplane har fået nye flotte farver

Copyright 2023