Nytt skandinavisk designunivers

Designbase samler nå den skandinaviske design- og interiørbransje

Under tittelen ”Forum for den skandinaviske design- og interiørbransje” relanseres og omlegges Designbase i Sverige, Norge og Danmark i løpet av første kvartal 2023. Det betyr at vi lanserer et nytt og samlet medieunivers med en ny utgivelsesplan for de tre landene. Målet er å bli enda mer aktuell, relevant og nærværende for våre lesere.

Relanseringen av Designbase vil bl.a. by på et nytt magasin layout og et fornyet fokus, hvor hele den skandinaviske design- og interiørbransjen betraktes som en tverrgående og samlet bransje. I tillegg er de tradisjonelle temaplanene supplert med pop up  spesialtemaer som blir utviklet mens ’toget går’, og som skal understøtte et skifte mot et mer organisk medium som går dypere, blir mer presist og som vil være i stand til å reagere hurtigere på nye tendenser og bransjeutviklinger.

Designet er på tvers av kanaler skapt med inspirasjon fra den internasjonale magasinpresse og de nyeste tendensene innenfor digitalt design. På tvers av mediekanalene gjøres det plass til inspirerende og engasjerende innhold som beskriver tidens trender og tendenser og de mange nye produkter som løpende kommer inn i butikkenes hyller, alt pakket fint inn i et coffee table format og digital estetisk presentasjon.

–Partnere av Designbase og annonsører skal simpelthen få mer plass på nye digitale formater og flere kreative muligheter for å iscenesette både virksomheten, brands og produkter i en skandinavisk kontekst. Sammenslåingen av de digitale plattformene vil også gi et større trafikkmessig boost til fordel for annonsører og partnere, uttaler Rasmus Brylle som er direktør i Horisont Gruppen a/s som utgir Designbase.

Relatert innhold

23.02.2024Designbase.no

Michael Ring går av som administrerende direktør i Stelton

23.02.2024Designbase.no

Hvordan velge de mest effektive AI-instruksjonene

21.02.2024Designbase.no

Design Collection flytter Ro Collection-aktivitetene til Silkeborg

20.02.2024Designbase.no

Ekte messestemning og et lyst syn på fremtiden

16.02.2024Designbase.no

The Inspired Home Show 2024: Ny inspirasjon, trender, innsikt

15.02.2024Designbase.no

Ambiente lover godt for fremtiden

14.02.2024Designbase.no

The Inspired Home Show kommer tilbake med et nytt messeoppsett

09.02.2024Designbase.no

Dukket opp i en stor Netflix-serie: Nå skal stol bli en hit i Danmark

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023