Nyt sommeren i god stil fra Luigi Bormioli

Luigi Bormioli introduserer en ny æra av eleganse med Jazz-glassserien. Inspirert av den populære Art Deco-stilen, legger den nye serien raffinement til sommerfester og sammenkomster.

Foto: F&H

Designet til Jazz-serien er en hyllest til Art Deco-periodens stramme linjer, geometriske former og symmetriske mønstre. Hvert glass viser dekadente ribbedesign som ikke bare er en fryd for øyet, men som også løfter drikkeopplevelsen til et sublimt nivå. Det ribbede mønsteret gir en behagelig tekstur, mens de presise linjene og elegante symmetriene skaper en visuell dybde som gjør hvert glass til et lite mesterverk.

Jazz-serien tilbyr et bredt utvalg av briller som gir et snev av glamour til sommerfeiringen. Velg mellom et cocktailglass/Spritzglass på 55 cl, et Negroni cocktailglass på 28 cl, et vannglass/whiskyglass på 35 cl og en champagneskål på 30 cl.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det vakkert dekkede bordet

Vakkert design, funksjonalitet, nye trender og spennende farger samles på det vakkert dekkede bordet. Her kan du dekke til med rå keramikk, pastellfargede fine tallerkener og glass laget av resirkulerte materialer, for det handler om å skape et personlig uttrykk – i butikkene og i hjemmet, hvor alt fra tallerkener og glass står med bestikk og tekstiler og spennende designelementer som vaser, lysestaker med mer som kan stå som kronen på verket. Men det vakkert dekkede bordet inkluderer også funksjonelle og estetiske serveringsfat, boller og tilbehør.

Mer fra...

23.05.2024F&H Group AS

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fyller 70 år

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Kunsten å dekke et innbydende bord

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nyt sommeren i god stil fra Luigi Bormioli

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

Copyright 2023